Product filters Product filters

Kindertandenborstels68 artikelen

Bent u op zoek naar een elektrische tandenborstel voor uw kinderen? Wij verkopen elektrische kindertandenborstels van Philips en Oral-B, uitgebreid getest voor een optimale gebitsverzorging van het melkgebit.

Waarom een elektrische kindertandenborstel noodzakelijk is

Een elektrische kindertandenborstel is een belangrijk apparaat in het leven van een kind. De kindertandenborstel is namelijk het beginstuk van het elektrisch poetsen. Iedere fase in het leven is een leerproces en daar hoort elektrisch poetsen ook bij. De overgang van een handtandenborstel naar een volwassentandenborstel kan wennen zijn als dit pas op latere leeftijd gebeurt. Daarom is dit het beste wanneer dit gebeurt op een jongere leeftijd. 

Aangepast aan de wensen van een kind

Een kindertandenborstel heeft een aantal punten waar altijd rekening mee wordt gehouden. De body moet wat kleiner qua formaat zijn. Het is ook handig als er een ergonomisch gedeelte aanwezig is. En de poetskracht moet minder hard zijn. Ook is een opzetborstel voor kinderen kleiner en zachter in tegenstelling tot een volwassen opzetborstel. Met de Oral-B Kids Stages Power elektrische tandenborstels heeft u alle bovenstaande punten.

Elektrische tandenborstel motiveert kinderen tot poetsen

Er zijn verschillende redenen waarom het poetsen met een elektrische kindertandenborstel zo goed werkt. Denk bijvoorbeeld aan de vrolijke uitstraling. Er worden felle kleuren gebruikt of er worden Disney figuren op de tandenborstel afgebeeld. Dit zorgt ervoor dat kinderen geïnteresseerd raken. 

Ook zijn sommige elektrische kindertandenborstels te verbinden met een app op de smartphone of tablet. Neem een voorbeeld aan een Oral-B Kids elektrische tandenborstel. Die is te verbinden met de Oral-B Magic Timer App. Hier kunnen kinderen een spel spelen tijdens het tandenpoetsen. Dit maakt het extra interessant en daardoor zal het geen probleem meer zijn om de aanbevolen 2 minuten te poetsen.

Oral-B kindertandenborstel goed voor vroegtijdig poetsen

Over het algemeen beginnen kinderen met het wisselen van hun melkgebit vanaf de leeftijd van 3 jaar. Het is verstandig om vanaf die leeftijd te beginnen met een elektrische kindertandenborstel. De Oral-B kindertandenborstel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Zo kunnen kinderen al op jonge leeftijd verantwoord oefenen op het melkgebit.

Persoonlijk advies over kindertandenborstels bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mail adres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist