Product filters Product filters

Tandenstokers55 artikelen

Kies tandenstokers die niet snel zullen breken. Probeer uw gebit consequent te reinigen met deze dental sticks. Goed voor uw tandvlees en u verwijdert tandplak binnen no-time. Tandenstokers zijn handig en neemt u overal mee naartoe.

Gebruik tandenstokers om uw gebit extra gezond te houden

Iedereen wil een gezond gebit zonder klachten. De verzorging met tandenstokers is een welkome aanvulling om de gezondheid van uw gebit extra te verbeteren. Met dental sticks verwijdert u niet alleen etensresten, maar u verwijdert ook tandplaque en masseert tegelijkertijd uw tandvlees. Wij raden u aan om tandenstokers bij ons te kopen en altijd bij u te dragen. Vanwege hun kleine formaat passen ze gemakkelijk in uw tas of broekzak.

Tandenstokers zijn een aangename aanvulling

Ook al poetst u netjes twee keer per dag uw tanden, toch kan er zich na verloop van tijd tandplaque ophoopt tussen uw tanden en kiezen. Zit er ruimte tussen uw tanden en kiezen, waardoor floss te makkelijk gaat en interdentale ragers niet passen? Dan zijn tandenstokers de ideale oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in extra dunne tot dikkere varianten.

Een tandenstoker heeft dezelfde vorm als de ruimte tussen uw tanden, kiezen en uw tandvlees, namelijk driehoekig. Het is daarom geen aanrader om ronde cocktailprikkers te gebruiken. Een cocktailprikker heeft niet de juiste vorm en is daardoor niet effectief om gaatjes en tandvleesontstekingen te voorkomen.

Juiste gebruik van houten tandenstokers

De beste dental sticks zijn degene die vervaardigd zijn uit hout. Wanneer houten tandenstokers vochtig zijn, zijn ze buigzaam en voorkomt het dat ze breken of versplinteren. Maak dus altijd voor gebruik de houten tandenstokers vochtig in uw mond.

Plaats de platte kant van de houten tandstoker op uw tandvlees en breng vervolgens de stoker tussen uw tanden en kiezen tot u weerstand voelt. Doe dit zoveel mogelijk loodrecht op uw tandenrij, om te voorkomen dat u in uw tandvlees prikt. Gebeurd dit toch, plaats de tandenstoker dan iets schuiner.

Ga een aantal keer met de tandenstoker op en neer, zodat de weerstand minder wordt. De weerstand wordt vooral veroorzaakt door de ophoping van tandplak en dat is nu net hetgeen u wilt verwijderen. Herhaal dit tussen al uw tanden en kiezen voor het beste resultaat.

Enkele tips voor het eerste gebruik

Vindt u het in het begin lastig om te houten tandenstoker tussen uw tanden en kiezen te plaatsen? Maak dan in het begin gebruik van een spiegel, zodat u duidelijk kunt zien wat u doet. En ik weet zeker dat u het na een tijdje makkelijk zonder spiegel kan.

Stop niet gelijk met het gebruik van tandenstokers als u tandvlees gaat bloeden. Waarschijnlijk is uw tandvlees ontstoken, wat de bloeding veroorzaakt. Houdt vol om elke dag uw tanden te stoken en u zal merken dat de bloeding snel minder wordt. Het tandvlees zal na een tijdje zelfs volledig stoppen met bloeden en gaat er mooi roze uit zien.

Komt u met de tandenstoker niet achterin uw mond? Probeer uw mond iets dichter te doen en meer te ontspannen. Hierdoor komt er minder spanning op uw wang te staan, waardoor u eenvoudig verder achterin u mond kan komen.

Persoonlijk advies over tandenstokers bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mailadres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Vergeet niet om tandenstokers aanbiedingen te checken. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist