Product filters Product filters

Vitality43 artikelen

Bestel de Oral-B Vitality elektrische tandenborstel in verschillende uitvoeringen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Een van de bekendste elektrische tandenborstels van Oral-B: de Oral-B Vitality tandenborstel. We zouden bijna kunnen zeggen dat de Oral-B Vitality tandenborstel een levende legende is.

Wat hem zo fijn in gebruik maakt? Het ongekende gemak tijdens het tandenpoetsen. Het is een goede basis tandenborstel die het hoognodige doet. Denk hierbij aan elektrisch poetsen met 7.600 poetsrotaties per minuut. Dit zijn enorm veel bewegingen, die een handtandenborstel niet voor u kan maken.

De grootste voordelen van de Oral-B Vitality tandenborstel

De Oral-B Vitality elektrische tandenborstel staat bekend als een eenvoudige tandenborstel. Dit betekent niet dat de tandenborstel u niet kan helpen bij het behalen van uw dagelijkse doelen qua tandenpoetsen. De redenen waarom een Oral-B Vitality tandenborstel bij u past?

  • 2D-poetstechnologie
  • Timer - om de gewenste 2 minuten aan te houden
  • 7.600 poetsrotaties per minuut - grote poetskracht
  • Ergonomisch handvat - voor extra grip
  • Ni-Mh accu - tot één week lang poetsen met een volle accu

Nieuw: de Oral-B Vitality 100 elektrische tandenborstel

Oral-B streeft naar vernieuwing, dit geldt ook voor de Oral-B Vitality elektrische tandenborstel. Wanneer u een elektrische tandenborstel zoekt, wilt u uiteraard wel dat het een mooi exemplaar is. Daarom heeft Oral-B de Vitality 100 tandenborstel ontworpen. Wat de Oral-B Vitality 100 zo mooi maakt? De Oral-B Vitality 100 bestaat uit een serie van vier verschillende kleuren, namelijk: 

Deze verschillende kleuren zijn bijvoorbeeld handig wanneer u graag keus wilt hebben. Of wanneer u een tandenborstel koopt voor u en uw huisgenoot. Zo houdt u de Oral-B Vitality tandenborstels zonder problemen uit elkaar.

Onderschat de Oral-B Vitality 100 tandenborstel niet

Het draait natuurlijk niet alleen om de vernieuwing qua kleur, maar de Oral-B Vitality 100 beschikt nu ook over de beste timer die Oral-B kent. Het gaat hierbij om de PRO-timer. Een PRO-timer heeft de kunst om u om de 30 seconden, voor 2 minuten lang een seintje te geven. Zo weet u wanneer u kunt wisselen van mondhoek tijdens het tandenpoetsen. Uw Oral-B Vitality 100 tandenborstel laat u niet in de steek qua timing. En goede timing is alles wat uw gebit nodig heeft.  

Persoonlijk advies over de Oral-B Vitality bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Er is altijd wel Oral-B Vitality aanbieding die u aan gaat spreken. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mail adres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist