Categorieën Categorieën

Product filters Product filters

Baby's9 artikelen

Het is een enorm groot geschenk om een baby te verwelkomen op de wereld. Uw beste creatie tot nu toe. Of het nu gaat om een natuurlijke zwangerschap, adoptie, draagmoederschap, pleegkind of een IVF traject. Het is een wonder dat u de eer krijgt om uw kind op te voeden, zodat uw kind de beste versie van zichzelf wordt.

Het beginstadium van de opvoeding kan heel intens zijn, daarom is het heel belangrijk om de gezondheidspunten niet te vergeten. Hierbij komt ook een goede mondverzorging voor uw baby kijken.

Welke mondverzorging heeft een baby nodig?

Vanaf het moment dat een baby geboren wordt, is het van groot belang om al te denken aan de mondverzorging. Een baby begint pas melktanden te krijgen na ongeveer 6 maanden, maar dat wil niet zeggen dat er dan nog geen mondverzorging nodig is in de maanden daarvoor. U kunt dan gebruik maken van speciale baby tandpasta die geschikt is voor het poetsen van het tandvlees. Het voordeel hiervan? Uw kind went vast aan de smaak en de substantie van tandpasta. Ook wordt het tandvlees schoongehouden.

Tanden poetsen met kindertandenborstel bij uw baby

Het moment is daar. Uw baby krijgt zijn of haar eerste melktand. Het moment dat de melktanden doorkomen, kan een baby veel last krijgen van jeukend tandvlees. Uw dreumes zal dan gebruik gaan maken van een bijtring, zodat dit gevoel verminderd wordt.

Om ervoor te zorgen dat u de melktanden goed kunt verzorgen én dat een baby een bijtring heeft, is er een goede oplossing. Een baby tandenborstel! De voordelen van bijvoorbeeld de Wisdom baby tandenborstel?

  • Masseert tandvlees tegen gevoeligheid tandvlees
  • Dient ook als bijtring voor jeukend tandvlees
  • Nek van de borstel is erg kort
  • Ergonomisch handvat voor extra houvast
  • Borstelkop is klein
  • Zachte borstelharen

Baby tandpasta voor de beste mondverzorging voor uw baby

Om tot een geslaagde mondverzorging te komen, is het aan te raden om ook een geschikte baby tandpasta te bemachtigen. De voordelen van het tandenpoetsen met baby tandpasta?

  • Geen schadelijke ingrediënten
  • Vermindert gevoeligheid van tandvlees door melktanden
  • Bescherming tegen gaatjes

Zorg ervoor dat uw baby alle voordelen meepakt van het tanden poetsen met baby tandpasta tijdens de melktanden fase. Het zal zijn vruchten afwerpen op alle jaren dat uw baby tijd doorbrengt op deze wereld.

Persoonlijk advies over mondverzorging baby bij Tandenborstel.com 

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Er is altijd wel een baby mondverzorging aanbieding die u aan gaat spreken. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mail adres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist