Product filters Product filters

Waterpik monddouches40 artikelen

Een Waterpik monddouche is een effectief apparaat om uw tanden en tandvlees schoon te houden. U kunt er bovendien een slechte adem mee behandelen of een beugel mee reinigen. Met een goede mondhygiëne voorkomt u allerlei nare aandoeningen. Bij Tandenborstel.com kunt u een Waterpik monddouche eenvoudig en voordelig online bestellen.

Voor een grondige reiniging van uw gebit is poetsen alleen niet voldoende. Daarom is daar de Waterpik monddouche. Het is een elektrisch flosapparaat dat tandplak en vuil verwijdert op plekken waar u met de tandenborstel niet goed bij kunt. Tevens zorgt het voor een frissere adem en kunt u er o.a. beugels mee behandelen. De monddouches zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Dus waarom zou u geen Waterpik kopen?

Verschillende Waterpik Monddouches

De Waterpik Monddouches zijn er in allerlei soorten. Ze zijn er met groot of klein waterreservoir. Ze zijn draadloos verkrijgbaar of met snoer. Voor jong en voor oud. 

De waterreservoirs kunnen gevuld worden van 100 ml tot 600 ml of zelfs meer! De draadloze Waterpik’s hebben vaak een wat kleiner waterreservoir, doordat het apparaat compacter is. Maar dat neemt niet weg dat het flosapparaat niet zorgt voor een optimale reiniging van uw gebit.

Verschillende soorten Waterpik tips voor uw Waterpik Flosapparaat

Waterpik heeft voor bijna iedereen wel een geschikte Tip. De volgende Waterpik Tips hebben wij in ons assortiment:

Classic Jet Tip
De Waterpik Classic Jet Tip is geschikt voor het reinigen tussen de tanden en onder de rand van het tandvlees. U kunt de tip dagelijks gebruiken.

Toothbrush Tip
De Waterpik Tandenborstel Tips zijn geschikt voor het reinigen van uw tanden. Het verwijdert tandplak die zich tussen uw tanden heeft verzameld. U kunt de tip dagelijks gebruiken.

Plaque Seeker Tip
De Waterpik Plaque Seeker Tips zijn geschikt voor het reinigen tussen de tanden en onder de rand van het tandvlees. Dankzij de drie plukjes haren op de kop kunt u extra veel tandplak verwijderen.

Orthodontic Tip
De Waterpik Orthodontic Tips zijn geschikt voor de reiniging tussen beugels, kronen en bruggen.

Pik Pocket Tip
De Waterpik Pik Pocket Tips zijn geschikt voor extra diepe reiniging tussen de tanden en onder de rand van het tandvlees.

Tongue Cleaner Tip
De Waterpik Tongreiniging Tips zijn geschikt voor het reinigen van uw tong. Hiermee verwijdert u effectief bacteriën die zich op uw tong hebben genesteld.

Whitening Blanchiment Tips
De Waterpik Whitening Blanchiment Tips bestaat uit de Orthodontic Tip, Plaque Seeker Tip en Classic Jet Tip. Deze zijn speciaal voor de Waterpik Waterflosser Whitening Professional WF-05 en WF-06. Ze hebben dezelfde werking als de gewone versie van de tip, maar zijn dan speciaal voor wittere tanden. 

Waterpik Whitening Professional flosapparaat

Naast het volledig reinigen van uw gebit met een van onze monddouches, zijn er ook nog flosapparaten die wat extra’s hebben. Neem bijvoorbeeld de Waterpik Whitening Professional. Met dit waterlosapparaat haalt u niet alleen tandplak en vieze substanties weg, maar krijgt u ook nog eens wittere tanden! 

U voegt simpelweg een van de Waterpik Whitening Tabletten toe in het Waterpik Whitening apparaat en het water wordt gemengd met de tablet. Met de juiste Waterpik Whitening Blanchiment tips zult u weer kunnen genieten van een stralend witte glimlach.

Vervangende onderdelen voor uw Waterpik flosapparaat

Is er een onderdeel kapot van uw Waterpik? Of wilt u gewoon een reserve achter de hand hebben? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij hebben namelijk verschillende onderdelen van enkele Waterpik Monddouches in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een waterreservoir of een slang met handgreep.

Persoonlijk advies over Waterpik monddouches bij Tandenborstel.com

Op zoek naar een goedkope Waterpik monddouches, maar komt u er niet helemaal uit? Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mail adres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u al een Waterpik monddouche aanbieding gevonden? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist