Smart34 artikelen

Oral-B SmartSeries zijn de nieuwste serie van Oral-B met een Lith-Ion accu die ruim 2 weken mee kan gaan. Bestel uw elektrische tandenborstel vandaag en start met het verbeteren van uw mondverzorging. 
Geen producten in deze categorie

Er zal een nieuwe wereld voor u opengaan wanneer u begint met gebruiken van de Oral-B Smart Series elektrische tandenborstel. Met een poetskracht van 45.000 pulsaties en 9.900 rotaties per minuut, behoort de Smart tandenborstel toe tot de tandenborstels met 3D-technologie. Ook heeft de tandenborstel verschillende poetsstanden, waardoor tandenpoetsen nog een andere dimensie krijgt. De Oral-B Smart elektrische tandenborstel zal uw gebit niet teleurstellen.  

Nieuwe Lith-Ion accu voor lange poetstijd met de Oral-B SmartSeries

Poetskracht, poetsstanden en een timer zijn niet de enige functies. De Oral-B Smart elektrische tandenborstel heeft ook een ander interessant bijkomstigheid. Niks is zo vervelend als een accu die snel leeg gaat. Daar is Oral-B zich ook bewust van.

Gelukkig hoeft u zich daar geen zorgen over te maken met de Oral-B SmartSeries. De Oral-B Smart tandenborstel heeft namelijk de splinternieuwe Lith-Ion accu. Deze accu krijgt het voor elkaar, om de tandenborstel in maximaal 10 dagen mee te laten gaan. Zo zijn er geen onnodige irritaties over een tandenborstel die plots leeg is.

Oral-B Smart tandenborstel met Bluetooth-functie  

Een elektrische tandenborstel dient aan een hoop eigenschappen te voldoen. Denk hierbij aan de poetskracht, de functies en uiteraard ook het uiterlijk. Oral-B wilde toch een stap verder gaan om de poetservaring nog net iets meer te verfijnen. Oral-B heeft daarom een vooruitstrevende functie ontwikkeld, namelijk de Bluetooth-functie. Hieruit is de Smart tandenborstel voortgekomen.

De Oral-B Bluetooth-functie geeft u de gelegenheid om uw mobiele apparaat te verbinden met uw Oral-B SmartSeries elektrische tandenborstel. De grootste voordelen van de Bluetooth-functie?

  • Poetsdetectietechnologie – zo weet u in welke positie u kunt poetsen
  • Poetsdrukbegeleidingssysteem – zo weet u wanneer u te hard poetst
  • Timer – zodat u minimaal 2 minuten tandenpoetst
  • Oral-B FunZone – plezier met fotofilters
  • Instelling verbeterpunten
  • Gegevens worden opgeslagen

Zo'n goede mondverzorging heeft uw gebit nog nooit gekend, tot hij de Smart tandenborstel tegenkwam. Het is zo gek nog niet dat de tandenborstel-serie slim genoemd is, want dat is hij ook daadwerkelijk. 

De Oral-B App is te gebruiken met de volgende apparaten

  • Apparaten die iOS 9.x, 10.x, en 11.x ondersteunen
  • Apparaten die Android 6.x en 8.x ondersteunen

Tip: zorg dat de Oral-B App altijd de laatste update heeft gehad, dit kan namelijk invloed hebben op de werking. 

Persoonlijk advies over de Oral-B Smart Series bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Er is altijd wel Oral-B Smart aanbieding die u aan gaat spreken. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mail adres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist