Product filters Product filters

Kinderopzetborstels24 artikelen

Kinderopzetborstels

Voordelige opzetborstels voor kinderen vindt u bij Tandenborstel.com. Kinderopzetborstels zijn enorm belangrijk tijdens de ontwikkeling van het gebit. Waarom? Ze zijn een stuk zachter en kleiner dan volwassen opzetborstels. Om extra interesse te wekken bij kinderen, hebben de kinderopzetstukjes altijd een leuk design. Denk hierbij aan Disney figuren of gemixte kleuren. 

Ronde Oral-B opzetborstels kind

Oral-B opzetstukjes kind zijn gebaseerd op Disney figuren. Oral-B elektrische tandenborstels voor kinderen zijn namelijk te gebruiken vanaf de leeftijd van 3 jaar. Kinderen groeien op met Disney films of verhalen. Door te poetsen met Oral-B kinderopzetborstels, krijgen kinderen het gevoel dat tandenpoetsen pure magie is. 

U kunt zich voorstellen dat de poetskracht van elektrische kindertandenborstels in combinatie met Oral-B kids opzetborstels tandplak effectief weghaalt. Een kind ziet het verschil misschien niet zo erg. Maar als u het kind zelf ook een beetje aanmoedigt dat het goed gaat, dan voelt het kind zich als een tovenaar.

Philips Sonicare for Kids opzetstukjes voor sonisch tandenpoetsen

Philips Sonicare kinderopzetborstels zijn net als de volwassen opzetborstels hoog van kwaliteit. Ze zijn te gebruiken vanaf 3 jaar t/m 7+. De vrolijke kleurencombinatie zorgt voor de nodige aanmoediging tijdens het poetsen.

Is uw kind gewend aan poetsen met een normale handtandenborstel? Dan is het wennen aan een sonische kindertandenborstel niet al te moeilijk. Het gedeelte waar de borstelharen zitten is namelijk lang. Er zit een mooie vorm in, die precies aansluit op de tanden.

Vervang de opzetstukjes kind op tijd

Een kinderopzetborstel krijgt iedere dag minimaal 2 keer flink wat te verduren. De opzetborstel komt namelijk in aanraking met bacteriën, etensresten, tandplak etc. Ook komt een opzetborstel tegen het tandvlees en gebit. Na een bepaalde tijd is de opzetborstel op door alles wat hij tegenkomt.

De tijd die wordt aangehouden om een opzetborstel te vervangen, is maximaal 3 maanden. De kans is klein dat u er een kalender bijhoudt wanneer dit moment er is. Daarom hebben kinderopzetborstels borstelharenindicatoren. De borstelharen verkleuren, zodra de opzetborstel vervangen moet worden. Een handig geheugensteuntje.

Persoonlijk advies over kinderopzetborstels bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mail adres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis! 

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist