Product filters Product filters

Opzetborstels259 artikelen

Voordelig online in onze webshop opzetborstels kopen. Snelle levering, groot assortiment!

Welke opzetborstel kiest u?

Een beetje hulp bij het maken van de beste keuze.

Start keuzehulp

Opzetborstels

Een opzetborstel is een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse elektrische mondzorging. Het is logisch dat u er een nodig heeft, wanneer u elektrisch poetst. De reden waarom wij aangeven dat het belangrijk is, is omdat een opzetborstel bij het gebit moet passen. Ieder gebit heeft een andere verzorging nodig en dat is met een opzetborstel ook zo.  

Poets als een professional met de Oral-B opzetborstels

Oral-B opzetborstels zijn geïnspireerd op het werk dat tandartsen en mondhygiënisten leveren. Dit betekent dat ze geprofessionaliseerd zijn. Er zijn veel soorten opzetborstels in het assortiment van Oral-B. Zo zijn er borstels voor dagelijkse reiniging, gevoelige tanden, whitening, beugels, kronen, bruggen implantaten en ook opzetstukjes voor kinderen.

Philips Sonicare opzetborstel als toevoeging aan uw sonische poetsbeurt

Philips Sonicare opzetborstels zijn speciaal gemaakt voor de sonische trillingen die plaatsvinden. De borstelkop is langwerpig, zodat de trillingen in de lengte door kunnen komen. Het effect van sonisch poetsen wordt hiermee vergoot. De borstelharen zijn precies afgesteld op het gebit. Als het aan de opzetborstel ligt, is de poetsbeurt geslaagd.

Identiek aan de Oral-B Precision Clean opzetborstel: Everbright Dailyclean

Wij zijn zeer voorzichtig met het uitkiezen van opzetborstels die niet van Oral-B of Philips zijn. Maar het is ons gelukt. Wij hebben een opzetborstel gevonden die voldoet aan onze hoge eisen. Het gaat hierbij om de Everbright DailyClean opzetborstels.

De Everbright Dailyclean opzetstukjes lijken precies op de Oral-B Precision Clean opzetborstels. Hij oogt niet alleen hetzelfde, hij voelt bijna hetzelfde en heeft een identieke werking. Met de ronde borstelkop bereikt hij makkelijk het achterste gedeelte van het gebit. Hij heeft 1 doel: tandplak verwijderen.

Persoonlijk advies over opzetborstels bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mail adres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist