Product filters Product filters

Eco-friendly51 artikelen

Doe een eigen bijdrage aan de verbetering aan het milieu. Flos en poets uw tanden met bamboe interdentale ragers, tandenborstels en eco-friendly tandpasta. U heeft de keuze uit Everbright, TePe, Jordan en Bamboo Pikters. Verbeter het milieu én uw mondhygiëne vandaag nog en bestel uw artikelen gemakkelijk online bij Tandenborstel.com. 

Steeds vaker worden we geconfronteerd met nieuws over klimaatverandering, milieuvervuiling en de plasticsoep in de oceanen. We kijken dan ook uit naar duurzame alternatieven, die minder schadelijk zijn voor het milieu. Ook op het gebied van mondverzorging komen er steeds meer duurzame producten op de markt. Door plastic te vervangen voor bijvoorbeeld bamboe of suikerriet, wordt de CO2-uitstoot verminderd en is het product dat overblijft biologisch afbreekbaar.

TePe GOOD – suikerriet in plaats van plastic 

TePe introduceerde de GOOD artikelen. Deze eco-friendly mondverzorgingsproducten zijn vervaardigd uit suikerriet en ricinusolie. Het bio-based plastic dat ontstaat, voelt stevig en duurzaam aan. Het is een duurzaam alternatief omdat het productieproces voor veel minder CO2uitstoot zorgt. 95% van de kooldioxide uitstoot, tijdens de levenscyclus van deze producten, wordt gerecycled.

Everbright – Bamboe in plaats van plastic

Verzorg uw gebit, maar zorg ook goed voor het milieu. De eco-friendly mondverzorgingsproducten van Everbright zijn gemaakt van Bamboe. Bamboe is een goed alternatief voor plastic, niet alleen omdat het stevig is. Bamboe is namelijk van nature antibacterieel, en is dan ook een logische keuze als alternatief voor plastic in mondverzorgingsproducten.

Bamboo Piksters – interdentaal ragers van bamboe

Deze bamboo interdentaal ragers zijn biologisch afbreekbaar, omdat zowel de houder als de kleurtip van plantaardige materialen zijn gemaakt. De bamboe soort die gekozen is voor het maken van deze ragers, behoort tot een van de meest eco-friendly gewassen in de wereld. De Moso Bamboe plant zorgt voor meer zuurstof, neemt meer CO2 op, groeit snel en heeft weinig water nodig.

Persoonlijk advies over Eco-Friendly mondverzorging bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Er is altijd wel een Eco-Friendly mondverzorgingsproduct dat u aan gaat spreken. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mailadres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist