Categorieën Categorieën

Product filters Product filters

Oral-B monddouches16 artikelen

De Oral-B monddouche zorgt voor totale reiniging van uw mond. De Oral-B monddouche is tevens een elektrische tandenborstel. U kunt hem op twee manieren gebruiken. U bestelt de monddouche van Oral-B direct online bij Tandenborstel.com. Een nieuw opzetstuk kunt u ook bij ons bestellen. 

Oral-B Monddouche

U kunt dat gevoel vast wel. Net klaar met het poetsen van uw tanden. Toch voelt u nog net wat tandplak zitten boven de tandvleesrand of bij de achterste kiezen. Dit kan gaan irriteren wanneer u met de tong langs de tanden gaat. Wilt u van dit akelige gevoel af? Dan is er een remedie, namelijk een Oral-B monddouche. Zodra u er een in uw bezit heeft, kunt u zeker niet meer zonder. 

Waar is een monddouche van Oral-B goed voor?  

Natuurlijk is het niet alleen zo dat u de Oral-B monddouche alleen gebruikt voor het vermijden van een niet schoongemaakt gevoel. Een monddouche van Oral-B is daadwerkelijk goed voor de volgende factoren.

  • Verwijderen van tandplak
  • Gezondheid van uw mond
  • Voorkomen van cariës, ofwel gaatjes
  • Vervanger van flosdraad
  • Binnen enkele minuten klaar
  • Ook te gebruiken voor reiniging van uw beugel 

Oral-B monddouche op basis van water

De Oral-B monddouche kent twee soorten technologieën. De eerste technologie is de WaterJet technologie. Deze is toegepast op onder andere de Oral-B WaterJet Monddouche MD16. Dit houdt in dat het apparaat puur een waterstraal spuit, om uw tanden schoon te maken. Bij een aantal dagelijkse bezigheden komt standaard water kijken. Water is de bron van het reinigen van vrijwel alles. 

Monddouche Oral-B met een mix van microbubbels en water

Uw mond bevindt zich in een heerlijk bubbelbad tijdens het gebruik van de Oral-B OxyJet monddouche MD20. Dit komt doordat de monddouche van Oral-B een combinatie spuit van water en microbubbels. Deze combinatie maakt de OxyJet technologie mogelijk. De waterstraal zorgt voor het schoonmaken van de tanden. De microbubbels zorgen voor een tandvleesmassage.

Functionele combi-set van Oral-B monddouche + elektrische tandenborstel

Bent u in overweging om een Oral-B tandenborstel én een Oral-B monddouche te kopen? Dan hebben wij de perfecte uitkomst voor u. Wij hebben namelijk een combi-set van deze 2 apparaten in 1. De elektrische tandenborstel laadt u gemakkelijk op, op het dockingstation van de Oral-B monddouche zelf. Dit scheelt weer wat ruimte in de badkamer. 

Persoonlijk advies over Oral-B monddouches bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mail adres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist