Product filters Product filters

Kids48 artikelen

Voordelige kindertandenborstels van Oral-B koopt u bij ons. De tandenborstels zijn speciaal ontwikkeld voor het melkgebit.

Een elektrische kindertandenborstel kan de stuipen op het lijf jagen bij een kind. Een apparaat die beweegt, geluid maakt en er anders uitziet dan een manuele tandenborstel? Dit is compleet uit hun comfort zone. Gelukkig behoort Disney wel tot de comfort zone van kinderen. Daarom heeft Oral-B de Oral-B Stages Power serie ontwikkeld.  

De Oral-B Disney Stages Power Kids tandenborstel geeft een veilig gevoel voor kinderen. Dit komt mede door de Disney figuren die afgebeeld staan op de tandenborstels. Na verloop van tijd zal elektrisch tandenpoetsen als een fluitje van een cent gaan!

Laat kinderen op tijd tandenpoetsen met de Oral-B Disney tandenborstel

Kinderen kennen het principe tandenpoetsen al vanaf het moment dat er nog niet eens melktanden zijn. Wanneer de eerste melktanden door komen, is het belangrijk om kinderen met een babytandenborstel te laten poetsen. Op een begeven moment heeft een kind zijn gehele melkgebit en wordt het kind 3 jaar oud.

Vanaf het moment dat een kind 3 jaar oud is, is het tijd om met een Oral-B Disney Stages Power Kids tandenborstel te gaan tandenpoetsen. De grootste voordelen van tandenpoetsen met een Oral-B Stages Power Kids tandenborstel?

 • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
 • Voorzien van een poetstimer
 • 2D-rotatietechniek
 • Onzichtbare druksensor
 • 7.600 rotaties per minuut
 • Oplaadbare batterij
 • Tandenpoetsen met de Oral-B Disney Timer App
 • Fijn in gebruik voor beginnende tandenpoetsers

Met de Oral-B Disney tandenborstel krijgt het gebit van een kind de beste reiniging die u zich maar kunt wensen.

Bijpassende Oral-B Stages Power Kids kinderopzetborstel

Oral-B heeft niet alleen gedacht aan opzetborstels voor volwassenen, maar ook aan kinderopzetborstels. De grootste redenen waarom Oral-B kinderopzetborstels uitermate geschikt zijn voor een kindergebit?

 • Ze zijn zachter door de borstelharen in waaiervorm
 • Kortere borstelharen
 • Leuke Disney-figuren

Naast het feit dat ze geschikt zijn voor kinderen wegens de functie van de opzetborstel, is er natuurlijk nog een grote reden waarom ze geschikt zijn. De leuke Disney figuren zullen de tandenborstel van uw kind flink opfleuren. Er is geen reden meer waarom tandenpoetsen geen magische ervaring is.

Persoonlijk advies over Oral-B Stages Power Kids tandenborstels bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Er is altijd wel Oral-B Stages Power Kids elektrische tandenborstel die u aan gaat spreken. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mail adres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist