Product filters Product filters

Philips Sonicare tandenborstels71 artikelen

Philips Sonicare tandenborstel

Philips Sonicare is een merk waarop u kunt vertrouwen als het gaat om de verzorging van uw gebit. Doordat ze zich focussen op de sonische technologie, hebben zij hier alle kennis over. De sonische technologie houdt in dat de Philips tandenborstel sonische trillingen produceert. De tandenborstel trilt als het ware de tandplak van de tanden af.

Poetsen met een Philips Sonicare elektrische tandenborstel

Wie een voorkeur heeft voor de sonische technologie of nieuwsgierig is, moet gegarandeerd voor een Sonicare gaan. Er zijn enkele sets, DUO-sets en Extra Body sets. De poetskracht komt tot wel 62.000 sonische bewegingen per 2 minuten. Een Philips elektrische tandenborstel wordt gebruikt in combinatie met een langwerpige Sonicare Philips opzetborstel. Zo is het resultaat het meest succesvol.  

Verschillende opties op de Philips tandenborstel

Iedere Philips Sonicare tandenborstel heeft andere opties. Denk hierbij aan instelbare poetsstanden en snelheden. Beschadigen van het gebit wordt voorkomen met een (on)zichtbare poetsdruksensor. De ingebouwde timer geeft u iedere 30 seconden een seintje. Na 2 minuten geeft hij de laatste sein. Alle noodzakelijke opties vindt u terug in de Philips elektrische tandenborstel.

Smart Sonicare tandenborstel verbinden met de Philips Sonicare App

De Philips Sonicare tandenborstel heeft zoals u weet een ruim aantal opties. Ze staan erom bekend om het steeds blijven vernieuwen. De Smart tandenborstels van Philips zijn de nieuwste aanwinst. Het is een reeks tandenborstels met Bluetooth functie. U kunt de tandenborstel gemakkelijk verbinden met de Philips Sonicare App. In de App kunt u de poetsprestaties bijhouden.

Verder zijn de nieuwe Premium Sonicare opzetborstels ook te koppelen met de Philips tandenborstel zelf. De opzetborstels hebben namelijk een ingebouwde chip. De tandenborstel maakt contact met de Premium opzetborstel. Er wordt automatisch ingesteld welke poetsstand en intensiteitsniveau uw gebit wilt.

Persoonlijk advies over opzetborstels bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mail adres klantenservice@tandenborstel.com

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist