Product filters Product filters

Sonicare for Kids3 artikelen

Neem angst voor tandenpoetsen weg met de Philips Sonicare For Kids tandenborstel. Er is niks zo belangrijk als het gebit van een kind. Kinderen gaan nog een mooie toekomst tegemoet. Hier maakt een gebit ook een groot gedeelte van uit. Als het gebit van een kind goed wordt verzorgd, dan zal een kind hier zeker van profiteren. Een stukje angst wegnemen is daarom enorm belangrijk.

De Philips Sonicare For Kids tandenborstel heeft een KidTimer. De KidTimer zorgt ervoor dat uw kind geleidelijk kan wennen aan elektrisch poetsen. De eerste 90 dagen zal de tandenborstel namelijk steeds een stukje langer poeten, tot de volledige 2 minuten na 90 dagen zijn behaald.

Ook heeft de tandenborstel 2 poetsstanden. De eerste poetsstand is voor kinderen vanaf 3 jaar en de tweede poetsstand is voor kinderen vanaf 7 jaar. Bij deze poetsstanden horen ook speciale Philips kinderopzetborstels. Zo krijgt een kindergebit de gewenste verzorging. 

De voordelen van de Philips Sonicare For Kids

  • 31.000 sonische bewegingen
  • Onzichtbare druksensor
  • KidTimer om
  • Bluetooth-functie om te verbinden met de Philips Sonicare For Kids App
  • Kips App dient als poetscoach voor kinderen
  • 2 poetsstanden
  • Decoratie labels om de tandenborstel op te pimpen
  • Kidpacer poets-timer die vrolijke muziekjes maakt

Philips Sonicare For Kids Bluetooth-functie voor verbinding App

Een elektrische kindertandenborstel is het begin van een goede mondverzorging. Dit geldt dus ook voor een Philips Sonicare For Kids tandenborstel. Om deze poetservaring nog meer te verbeteren, heeft Philips een App voor kinderen gemaakt. Een Philips kindertandenborstel kan verbonden worden met de Philips For Kids App.  

Wanneer een kind gebruik maakt van de App, zal hij kennis maken met zijn nieuwe beste vriendje: Sparkly. Sparkly is een figuur die terugkomt in de alle spelletjes tijdens het tandenpoetsen. Deze spellen zullen 2 minuten duren, tot de poetsbeurt voorbij is. De tijd zal voorbij vliegen wanneer een kind met de Philips Sonicare For Kids tandenborstel poetst.

Persoonlijk advies over Philips Sonicare For Kids bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Er is altijd wel Philips Sonicare For Kids elektrische tandenborstel die u aan gaat spreken. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mail adres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist