Product filters Product filters

Handtandenborstels111 artikelen

Voordelige handtandenborstels voor meerdere doeleinden. Denk hierbij aan protheseborstels tot handtandenborstels voor kinderen en handtandenborstels voor de behandeling van uw gebit na een operatie. 
 

Handtandenborstels zijn onmisbaar in sommige situaties. Wij zouden ten alle tijden aanraden om met een elektrische tandenborstel te poetsen. In sommige gevallen is dit echter nog niet mogelijk, tijdelijk niet mogelijk of ineens niet meer mogelijk. 

Baby’s zijn te jong voor elektrische tandenborstels. Een elektrische tandenborstel is te krachtig na een zware behandeling in de mond. U zoekt naar een back-up tandenborstel voor een verre vakantie. Of misschien wilt u uw tanden meer laten blinken met een charcoal handtandenborstel. We hebben voor ieder wat wils.

Protheseborstel voor de reiniging van een prothese of kunstgebit  

Een protheseborstel is absoluut niet te missen wanneer u een prothese of kunstgebit heeft. Een protheseborstel helpt u bij het verwijderen van tandplak en tandsteen. Een protheseborstel bestaat uit 2 gedeeltes.

  1. Het grote oppervlak met borstelharen, welke bedoeld is voor het effectief schoonmaken van het kunstgebit of prothese.
  2. Het kleine oppervlak, bedoeld voor de reiniging van de moeilijk bereikbare gedeeltes.

De kracht van een protheseborstel? De extra stevige en langere borstelharen! Veel effectiever dan het reinigen met een normale handtandenborstel. Uw prothese of kunstgebit zal weer blinken na het poetsen met een protheseborstel! 

Handtandenborstel om enorm gevoelig gebit te behandelen

Stel het uzelf eens voor. U heeft last van gebits- en tandvleesproblemen. Uiteindelijk kan het zo zijn dat hier ontstekingen, wonden of nog erger behandelingen van komen. Niks is dan zo fijn, als een tandenborstel die zachte borstelharen heeft. Ook is het belangrijk om de mond dan alsnog goed schoon te houden, zodat irritaties tegengegaan worden.

Orthodontische gedeeltes en implantaten schoon houden

Aanvullende verzorging van de orthodontische gedeeltes van het gebit of implantaten? Een Interspace borstel is daarbij uw oplossing. De enorm zachte, korte borstelhaartjes komen in een soepele beweging zo tussen het draad van de beugel of tussen de wortel en kies. De finishing touch voor het reinigen van een implantaat, kroon of beugel.

Wittere tanden mede door de Bamboe Charcoal handtandenborstel

Charcoal tandenborstels, ineens zijn ze een feit in de mondverzorgingswereld. Waarom? Uw tanden zullen een wittere uitstraling krijgen. Doordat de borstelharen gemaakt zijn van houtskool, neemt het vieze restjes van het gebit op. Dit voorkomt tandplak en uiteindelijk dus ook tandsteen. De borstelharen voelen zacht aan, dus ze zijn ook geschikt voor gevoelig tandvlees. Een houtskool tandenborstel word vaak gebruikt in combinatie met whitening poeder en houtskool tandpasta.

Handtandenborstel Oral-B met extra poetskracht  

Een Oral-B Pulsar tandenborstel is een super fijne handtandenborstel als back-up. Bijvoorbeeld wanneer uw elektrische tandenborstel en oplader hele hechte vriendjes zijn tijdens het oplaadmoment. Maar uiteraard ook geschikt als handtandenborstel op vakantie.

Waarom u beter voor deze Pulsar tandenborstel kunt kiezen dan een normale handtandenborstel? Hij doet net even wat meer door de vibrerende borstelharen. Nog een bonus punt: de tandenborstel werkt op batterijen! Met een klik op de knop schakelt u de tandenborstel in en poetsen maar!

Persoonlijk advies over handtandenborstels bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mail adres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist