Product filters Product filters

Mondwater104 artikelen

Maak uw mondverzorging compleet met mondwater. Een ruim assortiment, met voor iedereen wat wils. 
 

Uw mondverzorging bijhouden is een van de belangrijkste dagelijkse taken. Bij dagelijkse taken kunt u bijvoorbeeld ook denken aan het huis schoonmaken. Het huis maakt u geregeld schoon, zodat uw huis niet naar onprettige luchtjes ruikt. Hier gebruikt u uw vertrouwde schoonmaakmiddelen voor.  

Als u uw huis goed bijhoudt qua hygiëne, dan is het alleen maar logisch dat u dit met uw gebit ook dient te doen. Een huis is immers materialistisch, uw gebit is in onze ogen toch net even iets waardevoller. Zorg er daarom voor dat uw mondverzorging op peil is. Voor uw mondverzorging gebruikt u ook de juiste "schoonmaakmiddelen". Mondwater hoort hier ook bij.  

Waarom mondwater gebruiken?

Een stinkende adem. Iets waar de gemiddelde Nederlander vast weleens last van heeft. U pakt dan vast een kauwgompje of drinkt even wat. Dit helpt maar voor een korte tijd. Wilt u een langdurige oplossing? Haal dan mondspoelmiddel in huis.

De vieze luchtjes in uw mond komen voort uit slechte bacteriën. Het gebruik van mondwater is een vereiste voor het doden van bacteriën. Mondwater is een handig middel, want het komt op plekken waar de meeste mondverzorgingsproducten niet kunnen komen. Zo worden de broedplaatsen van de bacteriën flink aangepakt. 

Mondspoelmiddel voor heftige ingrepen of veel pijn in de mond

Er zijn veel behandelingen die kunnen plaatsvinden in de mond. Denk aan het zetten van een implantaat. Of het afronden van een chemotherapie. Het kan bijvoorbeeld ook bloedend tandvlees of een tandvleesontsteking zijn waar u last van heeft.

Bij deze behandelingen wilt u uiteraard een mondspoelmiddel waarbij uw mond rust krijgt. Ga dan voor de BlueM Oxygen Fluid Mondwater. In deze Mouthwash zit geen alcohol. Hierdoor kan het spoelen van de mond geen pijn veroorzaken.

Actieve zuurstof als hoofdingrediënt in mondspoeling

Heeft u het gevoel dat u dag in, dag uit met een slechte adem rondloopt? Dan is het een goed plan als u gaat voor een mondwater met actieve zuurstof. Zo hebben wij bijvoorbeeld mondwater van BlueM. Mondwater waar actieve zuurstof in zit, helpt met het bestrijden van slechte bacteriën en voedt de goede bacteriën. Zo vindt er mooi balans plaats in uw mond.    

Mondwater als schoonmaakmiddel voor uw beugel

Draagt u een beugel? Dan is de mondspoeling van Vitis een perfecte uitkomst voor u. Dit mondwater houdt u beugel én uw mond schoon. Wanneer u een beugel draagt, is het wel zo fijn om hem even te spoelen. Mag uw beugel eruit? Dan is het ook belangrijk dat u de Vitis Orthodontic mondspoeling blijft gebruiken. Uw tandvlees en gebit snakken dan naar bescherming. En dat geeft dit mondspoelmiddel. 

Persoonlijk advies over mondspoelmiddel bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mail adres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist