Product filters Product filters

Tandpasta387 artikelen

Een tandpasta voor ieder gebit. Tandenborstel.com heeft een ruim online assortiment, voor de scherpste prijs!  
 

Tandpasta mag absoluut niet ontbreken in uw mondverzorgingsassortiment. Tandpasta dient namelijk als "schoonmaakmiddel" voor uw gebit. Er zit vaak een frisse munt smaak aan, zodat u lekker fris de dag begint of met een schoon gevoel uw bed in gaat. Tandpasta dient niet alleen voor een frisse smaak. Er bestaat tandpasta voor alle gebitssoorten.

Wittere tanden door whitening tandpasta

Wittere tanden krijgen is de droom van vrijwel ieder persoon. De gele aanslag op de tanden kan verwijderd worden, mede door een goede whitening tandpasta. Ook geeft een whitening tandpasta ook de gewenste bescherming die een reguliere tandpasta ook geeft. Ga bijvoorbeeld voor de verfrissende Cool Mint tandpasta van Opalescence. De unieke formule zorgt ervoor dat de fluoride-opname van het tandglazuur wordt gemaximaliseerd, terwijl de oppervlakkige vlekken of de tanden effectief worden verwijderd.

U kunt ook voor iets totaal anders gaan, namelijk whitening tandpasta op basis van actieve houtskool. Houtskool bestaat uit poriën die actief worden zodra ze in aanraking komen met vocht, water of speeksel. Poriën nemen de vuiligheidje als het ware op. Langdurige vlekken of verkleuringen zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Ieder soort whitening tandpasta geeft u uiteindelijk het gewenste effect, namelijk een minder gele aanslag en een gezonder gebit!

Goede tandpasta voor dagelijks gebruik

Bent u zich een weg aan het borstelen door de website, op zoek naar een dagelijkse tandpasta? Kijk dan naar de Pro-Expert Professionele Bescherming Tandpasta van Oral-B. Deze goede tandpasta biedt alles wat u nodig heeft. Bescherming tegen gaatjes door fluoride. Gaat tandvleesproblemen en gevoeligheid van de tanden tegen bij tweemaal daags tandenpoetsen. En een frisse adem! Wat wilt u nog meer?

Gevoelige tanden en daarvoor de beste tandpasta

Gevoelige tanden? Bij ons vindt u de beste tandpasta voor uw fragiele gebit. U kunt het gevoel vast wel dat uw tanden een pijnscheut krijgen, wanneer u een koud glas water drinkt of een ijsje eet. Dit gevoel komt doordat uw tanden in de loop de jaren aangetast zijn. Denk aan tanderosie of terugtrekkend tandvlees. Hierdoor liggen dentinekanaaltjes bloot. Deze kanaaltjes staan in verbinding met uw zenuwen. Daarom ontstaan de pijnscheuten tijdens het eten of drinken van iets warms, kouds of zoets.

Heeft u genoeg van deze pijn? Kies dan voor een tandpasta die speciaal gemaakt is voor gevoelige tanden en gevoelig tandvlees. De beste tandpasta’s hiervoor? Sensodyne en Elmex! Deze tandpasta maken een beschermlaagje aan op de tanden, waardoor tandglazuur hersteld wordt. Eindconclusie? Betere bescherming tegen de pijn. 

Beste tandpasta voor kinderen

Kindertandpasta is enorm belangrijk. Waarom kindertandpasta en geen gewone tandpasta? De hoeveelheid fluoride is aanzienlijk teruggebracht. Kinderen hebben namelijk de neiging om tandpasta door te slikken. Een kind mag niet het fluoridegehalte in het lichaam krijgen die in een volwassentandpasta zit.

We hoeven waarschijnlijk niet uit te leggen waarom fluoride onmisbaar is voor een kindergebit. Een kindergebit is gevoeliger voor gaatjes. Fluoride legt een beschermlaag aan op het gebit. Ook dienen de melktanden goed verzorgd te worden, zodat het volwassengebit volledig doorkomt tijdens het wisselen. De beste kindertandpasta hiervoor? Iedere kindertandpasta met het juiste percentage fluoride.

Kindertandpasta’s zijn er voor kinderen t/m 12 jaar. Daarna kan een kind gerust overgaan naar een volwassen tandpasta, omdat het fluoride gehalte dan toelaatbaar is.

Persoonlijk advies over tandpasta bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mail adres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist