EXTRA DRUKTE
Houdt u er rekening mee dat pakketjes momenteel iets vertraagd zijn i.v.m. extreme drukte. Pakketjes kunnen mogelijk wat later bezorgd worden. Hartelijk bedankt voor uw geduld.

Product filters Product filters

iO 5 3 artikelen

De Oral-B iO Series 5 is voorzien van de allerbeste iO technologie. De technologie helpt om tot een nog professioneler resultaat te komen. Bestel uw iO Series 5 elektrische tandenborstel vandaag en geniet morgen van een ongekende poetservaring!

De iO is voorzien van maar liefst 5 poetsstanden, waaronder de nieuwe intense reiniging poetsstand voor een nóg schoner resultaat! De innovatieve A.I. technologie van de Oral-B iO Series 5 elektrische tandenborstel behoedt u ervan om ook maar een klein deel van het gebit te vergeten tijdens het poetsen. De micro-vibrerende borstelharen en de magnetische aandrijving van de Oral-B iO Series 5 zorgen voor een nog schonere mond en 100% gezonder tandvlees.

Belangrijke kenmerken van de nieuwe Oral-B iO Series 5 tandenborstel

 • Unieke magnetische aandrijving - voor een zeer effectieve reinigingskracht met zachte microtrillingen voor een betere verwijdering van tandplak en een verbazingwekkende poetservaring
 • Wrijvingsloze, soepele magnetische aandrijfsysteem brengt energie over naar de borstelharen voor een schoon resultaat
 • Micro-trillingen in combinatie met unieke ronde borstelkop voor een schone mond en 100% gezonder tandvlees
 • Artificial Intelligence - herkenning van uw poetsstijl voor persoonlijke feedback
 • Ingebouwde kwadrant-timer van 2 minuten - pulseert elke 30 seconden voor een volledige reiniging
 • Bluetooth technologie - verbind de iO tandenborstel met de Oral-B app op uw telefoon
 • LED-scherm – om aan te tonen welke poetsstand momenteel gebruikt wordt
 • 5 poetsstanden – voor een persoonlijke poetsbeurt (ook de nieuwe supergevoelige)
 • Slimme poetsdruksensor - voorkomt dat u te hard poetst om uw tandvlees en tandglazuur te beschermen. Bij te hard poetsen kleurt de tandenborstel rood, bij te zacht poetsen wit, bij goed poetsen groen
 • Accu gaat +14 dagen mee
 • Compatible met de nieuwe Oral-B iO opzetborstels

Oral-B iO Series 5 is voorzien van de nieuwste A.I. technologie

De Oral-B iO Series 5 is voorzien van de nieuwste Oral-B technieken die zorgen voor een professionele reiniging. De Oral-B iO 5 Series elektrische tandenborstel beschikt over de Artificial Intelligence techniek. Door deze slimme A.I. techniek weet de tandenborstel precies waar in de mond hij zich bevindt en met welke druk u welke tand poetst. Hierdoor kan er een gedetailleerd overzicht van uw poetsresultaten worden bijgehouden in de Oral-B iO app. U kunt de tandenborstel gemakkelijk via bluetooth verbinden aan de app. Zo kunt u uw poetsresultaten dagelijks verbeteren en optimaliseren. 

Zie uw poetsresultaten terug in de Oral-B iO app

De Oral-B iO Series 5 beschikt over een Bluetooth-functie. U kunt de Oral-B iO Series 5 elektrische tandenborstel hierdoor koppelen aan de Oral-B iO app.

 • Gepersonaliseerde feedback - een overzicht van de te verbeteren gebieden in de mond.
 • Real-time coaching - overzicht van goed gepoetste en niet goed gepoetste tanden + 2 minuten timer.
 • Poets-score - scores voor kwaliteit van uw poetsbeurt.
 • Week- en maandoverzicht poetskwaliteit - zo ziet u ook gemakkelijk uw voortgang.
 • Win medailles - u kunt na elke poetsbeurt een medaille winnen en deze verzamelen in de app.
 • Instellingen personaliseren - pas s o.a. kleuren en poetsstanden aan.
 • Week- en maandoverzicht poetskwaliteit - zo ziet u ook gemakkelijk uw voortgang

Unieke magnetische aandrijving én intense reiniging poetsstand voor nog schonere tanden

Nog schonere tanden en gezonder tandvlees dankzij de unieke magnetische aandrijving. 

Dankzij het unieke magnetische aandrijvingssysteem van de Oral-B iO Series 5 wordt tandplak nóg beter verwijderd. De reinigingskracht van de Oral-B iO 5 Series is zeer effectief, doordat de magnetische aandrijving zachte microtrillingen produceert. Dit wrijvingsloze, soepele magnetische aandrijfsysteem brengt energie over naar de borstelharen voor een schoon resultaat.

De micro-trillingen in combinatie met unieke ronde borstelkop zorgen voor een nog schonere mond en 100% gezonder tandvlees. De Oral-B iO is voorzien van een extra poetsstand voor intense reiniging. Wanneer u gebruik maakt van de intense reiniging poetsstand, maakt de opzetborstel extra rotaties voor een ultiem schoon resultaat

Verschil tussen de Oral-B iO 5S en 5N 

Bij de Oral-B iO Series heeft Oral-B besloten onderscheid te maken binnen de Series en dit aan te duiden met een de letter S. Het verschil hierin is dat bij de Oral-B iO Series 5 een opzetborstelhouder wordt geleverd met plek voor 2 opzetborstels. Bij de Oral-B iO Series 5S heeft de opzetborstelhouder ruimte voor 3 opzetborstels.

Persoonlijk advies over de Oral-B iO 5 bij Tandenborstel.com 

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Er is altijd wel Oral-B iO met korting of cashback actie die u aan gaat spreken. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mailadres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €35.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 15.00 besteld, de volgende dag in huis
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist