Product filters Product filters

Handgel / handzeep6 artikelen

Wij staan ten alle tijden voor u klaar om uw hygiëne op peil te houden, met daarbij geschikte hulpmiddelen. Desinfecterende handgel en handzeep koopt u voordelig bij Tandenborstel.com.

In deze uitzonderlijke tijd van het Coronavirus staat gezondheid en veiligheid voor iedereen voorop. Bij Tandenborstel.com achten wij persoonlijke hygiëne enorm hoog. We bieden namelijk niet alleen doorgaans mondverzorgingsartikelen aan, maar ook artikelen om het risico op een onverhoopte besmetting aanzienlijk te verkleinen. Zo dragen we toch een steentje bij aan de volksgezondheid.

Bacteriën tegengaan met behulp van ontsmettende handzeep

Handenwassen is momenteel belangrijker dan ooit. Handen zijn een toegangspoort voor ziekteverwekkers, welke zich vervolgens snel kunnen verspreiden. Daarom is het zo raadzaam om de handen altijd meerdere malen per dag te wassen met een handzeep, ook buiten deze ongewone situatie om. U kunt uw handen het beste wassen met handzeep op de volgende momenten.

  • Als u op een plek bent geweest waar meerdere mensen komen.
  • Bij vieze handen
  • Voor en na het (bereiden van) eten
  • Na elk toiletbezoek
  • Na hoesten, niezen en het snuiten van de neus
  • Na buitenspelen of werken in de tuin
  • Na het aaien of knuffelen van (huis-)dieren
  • Na het verschonen van een kind
  • Na het schoonmaken, dus ook na het gebruik van een vaatdoekje
  • Met de Merilu handzeep bent u ervan verzekerd dat al deze aanrakingen tenietgedaan worden. Zo weet u zeker dat u er alles aan doet om geen ziekteverwekkers door te geven. 

Handen reinigen met virusdodende desinfecterende handgel

Handenwassen met handzeep is een handeling die ten alle tijden uitgevoerd moet worden, alleen soms is er de gelegenheid niet naar. Denk hierbij wanneer u in de auto stapt, boodschappen heeft gedaan of een ommetje bent gaan doen met uw huisgenoot voor een frisse neus. In deze situaties is het wenselijk om een virusdodende desinfecterende handgel op zak te hebben. 

De Asepso desinfecterende handgel bevat 62% alcohol, waardoor hij geldt als een effectieve desinfecterende handgel. Een handgel met alcohol zorgt er namelijk voor dat uw handen altijd schoon en bacterievrij zijn. Ook helpt handgel tegen de verspreiding van ziekteverwekkkers en bacteriën. De Asepso virusdodende desinfecterende handgel is makkelijk mee te nemen, aangezien het een tube is met daarin 100ml. Overal schone handen, ter bescherming voor u en uw naasten! 

Persoonlijk advies over hangel of handzeep bij Tandenborstel.com 

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mailadres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist