Categorieën Categorieën

Product filters Product filters

Mondkapjes6 artikelen

Wij staan ten alle tijden voor u klaar om uw hygiëne op peil te houden, met daarbij geschikte hulpmiddelen. Mondkapjes koopt u voordelig bij Tandenborstel.com.

In deze uitzonderlijke tijd van het Coronavirus staat gezondheid en veiligheid voor iedereen voorop. Bij Tandenborstel.com achten wij persoonlijke hygiëne enorm hoog. We bieden namelijk niet alleen doorgaans mondverzorgingsartikelen aan, maar ook artikelen om het risico op een onverhoopte besmetting aanzienlijk te verkleinen. Zo dragen we toch een steentje bij aan de volksgezondheid.

Gebruik de mondmaskers enkel bij noodzaak

Gelieve de mondmaskers enkel te bestellen bij medische noodzaak. Uiteraard ook bestemd voor beroepen die bescherming behoeven; docenten, tandarsten, mondhygiënisten, winkelpersoneel, zorgpersoneel en andere contact-beroepen. Bescherm uzelf en denk aan anderen in uw omgeving.

Waarom gebruik maken mondkapjes?

Gebruik maken van mondkapjes is uiterst belangrijk om uzelf en anderen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Mondmaskers dienen namelijk als een aanvullende bescherming. Het gebruik van mondmaskers stopt invloeden om in contact met u te komen en invloeden die mogelijk vanuit u kunnen komen, kunnen zo niet in contact met anderen. Zo weet u zeker dat u er alles aan doet om veiligheid te bieden.

Hoe brengt u mondmaskers aan?

  1. Neem het platte masker in uw hand en plaats hem over de neus en mond
  2. Wikkel de oorlussen rond elke oor
  3. Trek het mondmasker tot boven de neus
  4. Vorm de neusboog rond de neus
  5. Trek de onderkant van het masker onder de kin
  6. Het gezicht is nu volledig bedekt
  7. Gooi de mondmaskers weg na gebruik

Persoonlijk advies over mondmaskers bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven over mondkapjes. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mailadres klantenservice@tandenborstel.com

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist