Retourneren

Geen probleem! Alleen een korte check:

Binnen 14 werkdagen zonder opgaaf van reden

Artikel zit in de originele verpakking 

Artikel verkeert in ongebruikte staat

Eventueel aanwezige seal is niet verbroken

Retouren worden geweigerd wanneer:

Artikel heeft een seal en deze is verbroken 

Artikel is gebruikt

Ook één keer testen is gebruiken

  

 Niet tevreden na gebruik? 

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een tandenborstel, monddouche of scheerapparaat heeft gekocht waar u toch niet tevreden over bent. U vindt hem bijvoorbeeld niet fijn in gebruik. De voorkeur voor een specifieke tandenborstel is namelijk zeer persoonlijk. Om die reden biedt de fabrikant regelmatig de mogelijkheid om het artikel bij hen in te leveren. Voor lopende acties van bijvoorbeeld Philips en Oral-B, kunt u hier terecht:

 

 Retourneren ongebruikte artikelen  

Heeft u de check bekeken en voldoet uw retour aan de gestelde voorwaarden? Dan kunt u de bestelling of een deel hiervan aan ons retourneren. Graag ontvangen wij een notitie in de verzenddoos met uw bestelgegevens. U kunt eventueel ook het onderstaande formulier downloaden en toevoegen. 

Download formulier herroeping

De retourzending verstuurt u naar:

Tandenborstel.com B.V. 
Afd. Retouren / bestelnummer
Ketelmeer 25A
5347 JX Oss
Nederland

Na ontvangst controleert Tandenborstel.com de staat van het product en zal de retourbetaling overmaken binnen 14 dagen nadat Tandenborstel.com uw retour heeft behandeld.

Indien u de volledige bestelling retourneert, zal het totale aankoopbedrag inclusief de eventuele kosten van toezending naar u worden overgemaakt. Dit betekent dat u zelf de kosten van het retourneren voor uw rekening neemt. 

Heeft u hier vragen over? Neem dan even contact op met onze klantenservice, via email klantenservice@tandenborstel.com of via het telefoonnummer +31 (0) 88 - 52 51 500.

 

 Artikel defect? 

Helaas is het zo dat een tandenborstel of monddouche net als ieder ander elektrisch apparaat defect kan raken. De garantieperiode op een tandenborstel of monddouche is 2 jaar. Binnen deze periode zullen wij uw defect altijd in behandeling nemen volgens de door de fabrikant vastgestelde procedure. Is uw apparaat defect? Dan kunt u het apparaat hier aanmelden

 

 Verkeerde artikel ontvangen? 

Ook wij maken wel eens een foutje. En natuurlijk lossen wij dit zo spoedig mogelijk voor u op. U kunt in dat geval een mailtje - eventueel voorzien van foto - sturen naar klantenservice@tandenborstel.com. Wij zullen het verder met u oplossen. 

  

 Klachtenprocedure 

Heeft u een klacht? Het kan voor ons heel behulpzaam zijn wanneer u een video of foto van de klacht toestuurt. Dit kunt u doen per e-mail via klantenservice@tandenborstel.com of via Whatsapp op nummer +31 (0) 6 309 585 15. 

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via +31 (0) 88 - 52 51 500, van maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:00 uur.