Product filters Product filters

Lactona ragers27 artikelen

Bij ons bestelt u eenvoudig online een Lactona ragers aanbieding. Lactona tandenragers bieden een plezierig gebruiksgemak. Ook hebben Lactona ragers een antibacteriële werking, waardoor het gebit effectief gereinigd wordt.

Lactona ragers zorgen voor optimale mondgezondheid  

Start met een goede mondverzorging door gebruik te maken van Lactona ragers. Door iedere keer na een maaltijd even te raggen met een Lactona rager, maakt gezonde tanden en gezond tandvlees mogelijk. Daarentegen houdt u gaatjes en een slechte adem tegen. Ook kronen, bruggen, implantaten en beugels kunnen gemakkelijk gereinigd worden met alle Lactona ragertjes. 

Meten is weten alvorens gebruik Lactona ragers

U bent bij ons op zoek naar Lactona ragertjes en dit brengt ons veel vreugde. Dit betekent dat u veel waarde hecht aan uw mondverzorging. Lactona is namelijk een van de meest betrouwbare merken op het gebied van mondgezondheid.

Waarschijnlijk bent u langs uw tandarts geweest en zijn uw interdentale ruimte opgemeten. Hierop volgend heeft u een advies gekregen, zodat u de juiste maatvoering kunt kiezen qua rager. Heeft u dit nog niet gedaan? Dan adviseren wij u dit toch nog even te doen alvorens het bestellen van de Lactona ragers. Haal het beste uit uw Lactona ervaring met de juiste voorkennis!

Gemakkelijk de juiste Lactona ragers maatvoering vinden

We begrijpen dat u de bomen door het bos niet meer ziet, wanneer u kijkt hoe divers het assortiment van Lactona ragertjes is. Hier helpen wij u graag mee verder. Lactona ragers zijn onderverdeeld in totaal 4 series, namelijk de EasyGrip, EasyDent, FlexPicks en Interdental Cleaner. Iedere serie heeft zo zijn eigen kwaliteiten, hier informeren we u graag verder over.

Lactona EasyGrip

De Lactona tandenragers EasyGrip is een Lactona rager met ergonomisch zeshoekige houder voor beter houvast. De houder bestaat uit twee-componenten materiaal, voor optimaal gebruiksgemak. Doordat er een dopje bij geleverd wordt, kan de rager hygiënisch opgeborgen worden. De EasyGrip ragers zijn verkrijgbaar in 8 kleurgecodeerde maten (diameter 1,9mm – 7mm).

Lactona EasyGrip ragers

Lactona EasyDent

De Lactona tandenragers EasyDent zijn conische ragers. Conisch houdt in dat de borstelharen van een rager een ‘’driehoek’’ vorm heeft. Hierdoor is een reiniging van zowel een kleine als een grote ruimte mogelijk! De ragers zijn extra lang en de borstelharen zijn gemaakt van nylon. De EasyDent ragers zijn verkrijgbaar in 3 kleurgecodeerde maten (diameter 2,5mm – 11mm).

Lactona EasyDent rager

Lactona FlexPicks

De Lactona tandenragers FlexPicks zijn ook conische ragers en zijn een goede aanvulling op uw dagelijkse mondverzorging. De rager is flexibel en dubbelzijdig in gebruik. De FlexPicks ragers zijn verkrijgbaar in 2 kleurgecodeerde maten (XS/S – M/L).

Lactona FlexPicks ragers

Lactona Interdental Cleaner

De Lactona tandenragers Interdental Cleaner zijn zowel conische, als cilindrische ragers. De ragers zijn extra lang. Het ijzerdraad heeft een kunststof coating en de borstelharen zijn gemaakt van nylon. De Interdental Cleaner ragers zijn verkrijgbaar in 10 kleurgecodeerde maten (2mm – 12mm).

Lactona Interdental Cleaners

Meer informatie over de Lactona ragertjes bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mailadres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist