Product filters Product filters

TePe EasyPick6 artikelen

TePe EasyPick tandenstokers hebben een positief effect op uw gebit. U kunt tandplak en etensresten gemakkelijk verwijderen met een tandenstokers. TePe EasyPick kunt u voordelig online bestellen. Mondhygiënisten raden u aan dagelijks te raggen, het liefst na iedere maaltijd.

Aangename mondverzorging door geschikte TePe EasyPick materialen  

De TePe EasyPick tandenstokers bestaan uit een perfecte combinatie van materialen. De EasyPick tandenstokers zijn namelijk zowel stabiel als flexibel, waarmee u gemakkelijk tandplak tussen de tanden verwijdert. De TePe EasyPicks hebben een siliconen coating, waardoor het borsteltje zacht en comfortabel aanvoelt. Het handvat van de TePe EasyPick is extra stevig. Dit maakt het raggen een stuk aangenamer wegens meer grip.

Voor ieder gebit een TePe EasyPick maatvoering

Er is voor iedereen keuze als het gaat om de tandenstokers van TePe. Er zijn namelijk 3 verschillende TePe EasyPick tandenstokers, namelijk:

De tandenstokers zijn verpakt per 36 stuks, zodat u er langdurig gebruik van kunt maken. 

TePe EasyPick tandenstokers en de betekenis van de kleur gecodeerde maten

TePe biedt een kleurrijk EasyPick assortiment. Dit ziet er niet alleen enorm vrolijk uit, er zit ook een heel logische reden achter. Iedereen heeft namelijk ruimtes tussen de tanden. Bij de een zijn deze smal, bij de ander net wat breder.

De EasyPick tandenstokers van TePe sluiten hier perfect op aan, vanwege de verschillende maatvoeringen. Om onderscheid te kunnen maken tussen deze maatvoeringen, heeft iedere tandenstoker een andere kleur. Dit maakt het in huis halen van TePe tandenstokers een stuk gemakkelijker.

Tips van onze specialisten in mondverzorging

  • Gebruik de EasyPick tenminste eenmaal per dag, het liefst na het eten
  • Probeer de TePe Gingival Gel in combinatie met de EasyPick
  • Laat uw pockets opmeten bij de tandarts alvorens u TePe EasyPicks in huis haalt

Persoonlijk advies over TePe EasyPick bij Tandenborstel.com 

Bij Tandenborstel.com kunt u altijd terecht voor TePe EasyPick aanbieding. De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mailadres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist