Product filters Product filters

TePe ragers68 artikelen

TePe ragers hebben een positief effect op uw gebit. U kunt tandplak en etensresten gemakkelijk verwijderen met een ragertje. TePe interdentale ragers kunt u voordelig online bestellen. Mondhygiënisten raden u aan dagelijks te raggen, het liefst na iedere maaltijd.

Verbeter uw mondverzorging met de TePe interdentale ragers

TePe ragers, de hulpmiddelen die als geen ander de weg weet te vinden langs de groeven van uw gebit. Door een keer per dag de tanden te reinigen met TePe interdentale ragers, blijft het tandvlees en de tanden gezond. Ook houden TePe ragers gaatjes en een slechte adem tegen. TePe tandenragers kan ook gebruikt worden om implantaten, kronen en bruggen te reinigen.

TePe interdentale ragers en de betekenis van de kleur gecodeerde maten 

TePe heeft een kleurrijk assortiment. Dit ziet er natuurlijk enorm vrolijk uit, echter zit hier een heel logische reden achter. Iedereen heeft namelijk ruimtes tussen de tanden. Bij de een zijn deze smal, bij de ander net wat breder. De TePe tandenragers sluiten hier perfect op aan, vanwege de verschillende maatvoeringen. Om onderscheid te kunnen maken tussen deze maatvoeringen, heeft iedere rager een andere kleur. Dit maakt het in huis halen van TePe ragers een stuk gemakkelijker. 

Verschil tussen de TePe EasyPick, Original, Extra Soft en Angle ragers

Er is voor iedereen keuze als het gaat om TePe tandenragers. Naast het kleurrijke aspect, zijn er ook series waar u uit kunt kiezen. Deze series zijn onderverdeeld in 4 delen, namelijk: EasyPick, Original, Extra Soft en Angle ragers. 

TePe tandenstokers EasyPick

De TePe EasyPick tandenstokers bestaan uit een perfecte combinatie van materialen. De tandenstoker is namelijk zowel stabiel als flexibel en de siliconen coating reiniger de pockets tussen de tanden nauwkeurig. De ragers zijn verkrijgbaar in 3 kleur gecodeerde maten (XS/S - M/L - XL).

TePe interdentale ragers Original

De TePe ragers Original zijn gemaakt om de reguliere mondverzorging te ondersteunen. De ragers zijn verkrijgbaar in 9 kleur gecodeerde maten (ISO-maten 0-8).

KLEUR

DRAADDIKTE (mm)

BORSTELDIKTE (mm)

ISO GROOTTE

TEPE ROZE

0.4

1.9

0

TEPE ORANJE

0.45

2.0

1

TEPE ROOD

0.5

2.4

2

TEPE BLAUW

0.6

3.0

3

TEPE GEEL

0.7

3.5

4

TEPE GROEN

0.8

5.3

5

TEPE PAARS

1.1

6.0

6

TEPE GRIJS

1.3

9.0

7

TEPE ZWART

1.5

11.0

8

TePe interdentale ragers Extra Soft

De TePe tandenragers Extra Soft bestaan uit extra zachte filamenten, waardoor gevoelige tanden en/of gevoelig tandvlees een zachtere reiniging krijgt. De ragers zijn verkrijgbaar in 7 kleur gecodeerde maten (ISO-maten 0-6).

KLEUR

DRAADDIKTE (mm)

BORSTELDIKTE (mm)

ISO GROOTTE

TEPE ROZE

0.4

1.9

0

TEPE ORANJE

0.45

2.0

1

TEPE ROOD

0.5

2.4

2

TEPE BLAUW

0.6

3.0

3

TEPE GEEL

0.7

3.5

4

TEPE GROEN

0.8

5.3

5

TEPE PAARS

1.1

6.0

6

TePe interdentale ragers Angle

De TePe ragers Angle bereiken nóg beter de binnenkant van het gebit en de achterste kiezen, door de lange handgreep en het gebogen uiteinde. De ragers zijn verkrijgbaar in 6 kleur gecodeerde maten (ISO-maten 0-5).

KLEUR

DRAADDIKTE (mm)

BORSTELDIKTE (mm)

ISO GROOTTE

TEPE ROZE

0.4

1.9

0

TEPE ORANJE

0.45

2.0

1

TEPE ROOD

0.5

2.4

2

TEPE BLAUW

0.6

3.0

3

TEPE GEEL

0.7

3.5

4

TEPE GROEN

0.8

5.3

5 

Persoonlijk advies over TePe tandenragers bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mailadres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist