EXTRA DRUKTE
Houdt u er rekening mee dat pakketjes momenteel iets vertraagd zijn i.v.m. extreme drukte. Pakketjes kunnen mogelijk wat later bezorgd worden. Hartelijk bedankt voor uw geduld.

Binnenkort verkrijgbaar: Oral-B iO Series elektrische tandenborstel

29-07-2020
door Sophie de Wit

Oral-B heeft een gloednieuwe tandenborstel-serie gelanceerd: de innovatieve Oral-B iO series. De Oral-B iO is in alle opzichten gloednieuw. Oral-B geeft met de Oral-B iO Series een extra draai aan hun innovatieve mondverzorgingstechnologie. Binnenkort zullen de Oral-B iO elektrische tandenborstels ook verkrijgbaar zijn bij Tandenborstel.com. En wij mogen u vast een voorproefje geven, door u te informeren over de prachtige Oral-B iO Serie.

Alle nieuwe opties op de iO Series in het kort 

  • Geluidloos tandenpoetsen door magneetaandrijving
  • Extra houvast en sneller opladen door magnetische oplader
  • Nieuwe opzetborstels met magnetische bevestiging
  • Ongekende poetskracht van 17400 rotaties per minuut
  • OLED display met interactie tijdens én voor tandenpoetsen
  • Smiley op display laat zien of hij tevreden over poetsgedrag is
  • Vernieuwde Oral-B App speciaal voor de iO Series
  • Ai-detectie laat u zien waar verbetering nodig is
  • Slechts 3 uur opladen 

iO Serie is voorzien van de allernieuwste technieken

Oral-B iO is het eerste model tandenborstel welke is voorzien van een wrijvingsloze magneetaandrijving tot aan de uiteinden van de borstelhaartjes. Hierdoor is het poetsen met de Oral-B iO tandenborstel super zacht, efficiënt, en glijdt deze soepel en geluidloos van tand naar tand. Met maar liefst 17.400 rotaties per minuut reinigt de Oral-B iO de tanden veel grondiger dan met reguliere elektrische tandenborstels.

De totaal vernieuwde opzetborstels zijn voorzien van een magnetische bevestiging. De gekleurde ringetjes zijn vervangen voor een icoontje op elke opzetborstel. De iO Series maakt het u behoorlijk makkelijk.

Volg uw voortgang op het geavanceerde OLED scherm van de iO Series

De geheel nieuwe gebruikersinterface van de Oral-B iO series is gebaseerd op ervaringen van echte consumenten. Zo is er te voorzien aan de behoeften van vele mensen. De Oral-B iO tandenborstel is dan ook uitgerust met een interactief OLED display. Hierdoor is navigatie en personalisatie makkelijker dan ooit. Er is keuze uit welkomstboodschappen, verschillende poetsstanden en herinneringen om uw opzetborstel op tijd te vervangen.

De Oral-B iO is ook voorzien van een slimme poetsdruksensor. Een poetsdruksensor helpt u om een optimale druk uit te oefenen tijdens het poetsen, zonder het tandvlees te beschadigen. Tevens heeft de Oral-B iO tandenborstel een totaal vernieuwde magnetische oplader. De oplaadtijd is nu dan ook verkort van 17 uur naar slechts 3 uur! Dit is natuurlijk een heel mooie bijkomstigheid.

De Oral-B iO tandenborstel belooft onder meer 100% meer plakverwijdering na 8 weken gebruik, 100% gezonder tandvlees na slechts één week en tot wel 6 keer meer tandplakverwijdering langs de tandvleesrand. Tevens is de Oral-B iO series te gebruiken met een nieuwe tandpasta welke extra schuimt voor een nog betere reiniging.

Gebruiksvriendelijke Oral-B iO App

Oral-B zal tegelijk met de nieuwe Oral-B iO tandenborstel een compleet vernieuwde app lanceren. Deze App is voorzien van 3D-technologie om er zorg voor te dragen dat het gebit optimaal gereinigd wordt. De Oral-B iO series is voorzien van een Ai-poetsdetectie. De poetsdetectie vertoont waar er nog net iets meer aandacht nodig is en waar niet. Hierdoor is het niet meer nodig een smartphone aan de spiegel te hangen. Ook is de Oral-B iO tandenborstel voorzien van een visuele timer, waarbij feedback gegeven wordt door middel van een vrolijke of verdrietige smiley na de poetsbeurt. 

Heeft de Oral-B iO tandenborstel uw interesse gewekt? 

Bent u al helemaal om en wilt als eerste op de hoogte gesteld worden zodra de tandenborstels beschikbaar zijn bij ons? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een mailtje naar klantenservice@tandenborstel.com. Zodra de iO Series op voorraad zijn, ontvangt u van ons een notificatie zodat u de tandenborstels kunt bekijken en misschien wel bestellen!