Betalen

iDeal

U kunt uw bestelling altijd eenvoudig afrekenen via iDeal. Dit verloopt via onze betaalpartner Docdata Payments. Schrik dus niet wanneer u dit in de omschrijving ziet staan. Docdata verzamelt alle betalingen voor onze webshop. Wanneer u kiest voor iDeal kunt u tijdens het betaalproces uw eigen bank selectering en uw betaling uitvoeren. U ontvangt vervolgens een betaalbevestiging per e-mail.

CreditCard

Het is mogelijk om te betaling via creditcard. Dit kunt u doen met uw MasterCard of VISA creditcard. U ontvangt vervolgens een betaalbevestiging per e-mail. De creditcardmaatschappij brengt 2% extra kosten in rekening voor het betalen met creditcard.

MisterCash

Voor al onze belgische klanten bieden wij tevens MisterCash aan. MisterCash brengt 2% extra kosten in rekening voor het betalen via deze methode.

Paypal

Een zeer populaire betaalmethode is Paypal. Wanneer u tijdens het bestelproces kiest voor Paypal komt u in de beveiligde betaalomgeving van Paypal terecht en kunt u daar een betaling aan de bestelling verbinden. Paypal brengt 2% kosten in rekening voor het betalen via hun website. 

Afterpay

Wilt u liever zorgeloos achteraf betalen? Dat kan met Afterpay. U vult tijdens het bestelproces de Afterpay-gegevens nauwkeurig in en geeft goedkeuring voor de betaling achteraf. Vervolgens zullen wij het artikel naar u verzenden. Binnen 8 werkdagen na ontvangt krijgt u een e-mail van Afterpay met de betaalgegevens. U voldoet de betaling altijd aan Afterpay en niet aan ons. Meer informatie over betalen met Afterpay kunt u terugvinden op hun website. De administratiekosten voor Afterpay bedragen € 1,95.

Overboeking

U kunt ook een handmatige overboeking uitvoeren. Dit doet u via uw eigen online bankomgeving. De overboeking doet u onder vermelding van uw bestelnummer. U boekt het totaalbedrag over op een van onze bankrekeningen:

Nederland: NL59 RABO 0114 3532 63 - Rabobank

België: BE05 7310 1554 9475 - KBC Bank

Afhankelijk van de bank waar u mee bankiert kan het 1 tot 3 dagen duren alvorens het bedrag bij ons is bijgeschreven. Als uw betaling is bijgeschreven ontvangt u van ons een bevestiging en zullen wij uw bestelling direct versturen. 

Levering onder rembours

Wanneer u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. De kosten voor een levering onder rembours bedragen €17,95.

Uw bestelling afhalen - Pick up

Het is mogelijk om uw bestelling af te halen. Wij hebben een shop-in-shop ingericht in Ravenstein. De meest verkochte artikelen staan hier in de schappen en kunt u zonder aanvraag afhalen. Bent u op zoek naar een specifiek model? Plaats dan een afhaalopdracht via de webshop en wij zetten de bestelling voor u klaar. U ontvangt dan een afhaalbericht per e-mail. 

U vindt ons in het Postkantoor op de Landpoortstraat 13 in Ravenstein. Hier kunt tijdens de openingstijden terecht:

Ma, woe, do, vrij 8.30 uur - 17.30 uur
Dinsdag 13.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag 9.00 uur  - 16.00 uur

Pinnen is mogelijk in de winkel.