Bezorging & levertijd

Bezorging

De verzendkosten en administratiekosten voor elektrische apparaten bedragen €4,95 per zending. Voor alle overige producten, zoals bijvoorbeeld opzetborstels, bedragen de verzendkosten €1,95. Deze tarieven gelden voor zendingen binnen Nederland, België en Luxemburg. De verzendkosten worden overzichtelijk tijdens uw bestelproces getoond.

Levering onder rembours

Wanneer u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. De kosten voor een levering onder rembours bedragen €17,95.

Ophalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling te halen bij ons afhaalpunt aan de Landpoortstraat 13 in Ravenstein. Dit is mogelijk op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur, dinsdag van 13:00 - 17:30 en zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. U kunt een bestelling plaatsen in onze webshop en in het betaalmenu kiezen voor "Afhalen in Ravenstein". Wij zullen u e-mail wanneer de bestelling afgehaald mag worden. Op deze locatie is het mogelijk om te pinnen.