Blog

05-03-2017
door Sophie de Wit

Hier vindt u al onze blogberichten.

 

Uw Valentijnsdag Gids 2024: op date met een onweerstaanbare glimlach

05-02-2024
door Sophie de Wit

Uw Valentijnsdag Gids 2024: op date met een onweerstaanbare glimlach

Valentijnsdag 2024 staat voor de deur, en bij Tandenborstel.com weten we dat elk detail telt om deze dag onvergetelijk te maken. Of u nu plant om uit eten te gaan, een romantische hotelnacht te beleven, gezellig thuis een film te kijken, of een self care avondje voor uzelf organiseert, wij hebben de perfecte producten om u voor te bereiden op een dag vol liefde en romantiek.

Tepe EasyPick Tandenstokers: waarom en hoe gebruiken?

25-01-2024
door Janneke Dijkstra

Stap binnen in de wereld van mondhygiëne en ontdek de revolutionaire Tepe EasyPick tandenstokers. Deze kleine, maar krachtige hulpmiddelen bieden een geheel nieuwe benadering van tandheelkundige reiniging en zijn ontworpen om uw mondgezondheid naar een hoger niveau te tillen.

In deze uitgebreide blog nemen we een diepe duik in de wereld van Tepe EasyPick tandenstokers en onthullen we alles wat u moet weten over hun functies, voordelen en hoe ze uw dagelijkse mondverzorgingsroutine kunnen transformeren.

Wanneer moet je tandenborstel opzetborstels vervangen?

04-01-2024
door Sophie de Wit

Het is een advies dat we niet vaak genoeg kunnen herhalen: vervang je opzetborstel elke 10 á 12 weken. Maar waarom is dit zo belangrijk? Laten we eens kijken naar de redenen achter dit advies en waarom het de sleutel is tot een optimale mondhygiëne.

5 manieren om je mondverzorgingsroutine feestelijk te maken

11-12-2023
door Sophie de Wit

Een goede mondverzorgingsroutine is essentieel voor een stralende glimlach en een gezond gebit. Maar wie zegt dat mondverzorging saai moet zijn? Bij Tandenborstel.com geloven we dat het tijd is om je mondverzorgingsroutine wat op te fleuren en er een feestelijk tintje aan te geven. In deze blog delen we 5 manieren om je mondverzorgingsroutine te transformeren in een leuke en effectieve gewoonte.

De Ultieme Gids voor de beste tandenborstel deals op Black Friday 2023

16-11-2023
door Sophie de Wit

Welkom bij Black Friday 2023! Het is weer die tijd van het jaar waarop we allemaal op zoek zijn naar de beste koopjes. Deze week concentreren we ons op iets wat we dagelijks gebruiken maar vaak over het hoofd zien: de tandenborstel. Laten we duiken in de wereld van tandenborstel deals, zodat jij dit jaar de beste keuze kunt maken!

Binnenkort verkrijgbaar: Oral-B iO Series elektrische tandenborstel

29-07-2020
door Sophie de Wit

Oral-B heeft een gloednieuwe tandenborstel-serie gelanceerd: de innovatieve Oral-B iO series. De Oral-B iO is in alle opzichten gloednieuw. Oral-B geeft met de Oral-B iO Series een extra draai aan hun innovatieve mondverzorgingstechnologie. Binnenkort zullen de Oral-B iO elektrische tandenborstels ook verkrijgbaar zijn bij Tandenborstel.com. En wij mogen u vast een voorproefje geven, door u te informeren over de prachtige Oral-B iO Serie.

Verzorg uw handen en mond: blijf gezond!

24-04-2020
door Sophie de Wit

Dat een goede mondverzorging belangrijk is, hoef ik u natuurlijk niet te vertellen. Maar waarom is het zo belangrijk om uw mond goed te verzorgen? Via uw mond kunnen bacteriën makkelijk verspreid worden in uw hele lichaam. Dit geldt natuurlijk ook voor virussen en andere ziektekiemen. Veel van wat in uw mond binnenkomt, gaat via uw handen.

Sinterklaas cadeaus: dit jaar iets heel anders

13-11-2019
door Sophie de Wit

In oktober of november worden de eerste verlanglijstje weer ingeleverd. Lootjes trekken, surprises maken en een gedicht bedenken. Enerzijds hartstikke leuk natuurlijk, anderzijds ook een periode van stress. Het verlanglijstje afwerken is geen probleem, maar vaak willen we toch ook nog een extra en origineel cadeau geven. Lastig, want deze cadeaus verdwijnen soms rechtstreeks in de prullenbak – zonde! 

Wat is de beste poetsroutine voor een gezond gebit? | door Tandarts Nelis

22-07-2019
door Sophie de Wit

Het is logisch dat je twee keer per dag je tanden poetst om een mooi gebit te behouden en een frisse smaak in je mond te krijgen. Het is belangrijk om tandplak te verwijderen en bacteriën te bestrijden die mondziektes veroorzaken. Waarschijnlijk heb je een vaste poetsroutine. Deze kan je van vroeger uit zijn aangeleerd door je ouders, maar het kan ook zijn dat de tandarts op latere leeftijd heeft laten zien hoe je het beste kan poetsen. Om de mondgezondheid optimaal te houden zijn er een aantal dingen die je moet weten.

Tips voor het onderhouden van een gezond gebit

04-10-2018
door Sophie de Wit

Het hebben van een gezond gebit is voor enorm belangrijk. Velen staan er misschien dagelijks niet bij stil, maar je mond en je gebit zijn belangrijk. Je eet, praat en lacht met je mond. Helaas heeft een behoorlijk groot deel van de Nederlanders last van een ontsteking aan het tandvlees. Gebitsreiniging is dus van ontzettend groot belang om ontstekingen te voorkomen. In dit artikel worden er enkele tips gegevens voor het goed onderhouden van het gebit.