EXTRA DRUKTE BIJ PAKKETDIENST
Houd u er rekening mee dat pakketjes bij de pakketdiensten momenteel wat vertraagd kunnen zijn door extreme drukte bij de depots. Pakketjes kunnen mogelijk een dag later bezorgd worden. Meer info vindt u in de trackinggegevens en op de site van PostNL en DPD.

Blog

05-03-2017
door Sophie de Wit

Hier vindt u al onze blogberichten.

 

Wanneer moet je tandenborstel opzetborstels vervangen?

27-10-2016
door Sophie de Wit

Ons advies luidt “vervang je opzetborstel elke 10 á 12 weken”

Na verloop van tijd verliezen de tandenborstelharen die op de opzetborstel zitten hun sterkte, of beter gezegd hun stugheid. Dit heeft mede effect op het niet meer bereiken van de tandenborstelharen op moeilijk bereikbare plaatsen.

Zijn elektrische tandenborstels beter?

27-10-2016
door Sophie de Wit

Zijn elektrische tandenborstels beter dan de handtandenborstel?

Iets kunnen missen als kiespijn. Dit bekende gezegde spreekt voor zich; we weten allen dat kiespijn enorm vervelend is. Uw gebit goed verzorgen is dan ook van groot belang. Niet enkel om kiespijn te voorkomen, maar ook voor de hygiëne van uw gebit, een frisse adem, het verwijderen van tandplak en etensresten, een mooie lach, om de kans op de infectieziekte tandbederf (cariës) te verklein, gaatjes en tandvleesontsteking te voorkomen en de tandartskosten te beperken.

Waarom flossen zo belangrijk is?!

27-10-2016
door Sophie de Wit

Een verzorgd gebit hebben is altijd fijn, toch? Zowel voor collega’s of medestudenten waar u dagelijks mee communiceert, als uw partner of een nieuwe liefde die u tegenkomt tijdens een avond stappen. Maar natuurlijk ook voor de belangrijkste persoon, namelijk voor uzelf!

Tandenpoetsen is de basis voor een goede mondhygiëne, maar er zijn zeker nog andere hulpmiddelen. Een van de manieren om uw gebit gezond te houden is door iedere dag voor het tandenpoetsen te flossen. Helaas is het vaak niet duidelijk waarom er geflost moet worden en hoe het precies moet. Daarom geven we u hier maar al te graag uitleg over!