Product filters Product filters

Elektrische tandenborstels570 artikelen

Een elektrische tandenborstel kopen is beslist een goede keuze. Tandenpoetsen is dan een stuk effectiever dan met een handtandenborstel.

Poetsen met een elektrische tandenborstel heeft meer zin, doordat hij poetskracht heeft. Uw hand zal nooit het gewenste aantal poetsbewegingen kunnen maken met een handtandenborstel. Een elektrische tandenborstel maakt het u een stuk gemakkelijker. 

Breed assortiment aan elektrische tandenborstels van Oral-B

Oral-B heeft een ruime keuze aan elektrische tandenborstels. Er bestaan twee soorten accu’s. Een Ni-Mh accu en een Lithium-Ion accu. Oral-B kent 3 soorten technologieën. De 2D-technologie, de 3D-technologie en de sonische technologie.

Elektrische tandenborstels met de 2D-technologie roteren. Tandenborstels met de 3D-technologie pulseren, roteren en oscilleren. De sonische technologie houdt in dat tandenborstel werkt op basis van sonische trillingen. Uiteraard zijn er ook elektrische tandenborstels voor kinderen vanaf 3 jaar met de eerder genoemde 2D-technologie.  

Oral-B elektrische tandenborstels hebben verschillende opties  

Iedere Oral-B elektrische tandenborstel heeft verschillende opties. Een van de opties is een (on)zichtbare poetsdruksensor. Zo’n sensor beschermt u voor het beschadigen van uw gebit en tandvlees. Het is ook belangrijk om goed te kijken welke Oral-B opzetborstel het beste bij u past. Verschillende poetsstanden maken een poetsbeurt persoonlijk. Wilt u een uitgebreide poetsbeurt? Ga dan voor een elektrische tandenborstel met de Bluetooth-functie.

Elektrisch tandenpoetsen met een Philips Sonicare

De doeltreffende elektrische tandenborstels van Philips Sonicare vindt u bij ons. Philips Sonicare kent 1 soort technologie. Het gaat namelijk om de sonische technologie. In totaal 62.000 trillingen komen vrij tijdens een poetsbeurt van 2 minuten. Tandplak wordt als het ware losgetrild van het tandoppervlak. Een tandartsschoon gebit is gegarandeerd na het tandenpoetsen met een Philips Sonicare tandenborstel.

Philips Sonicare elektrische tandenborstels hebben verschillende opties

Philips biedt u de luxe aan die u graag in uw badkamer zou willen zien. De chique uitstraling van de borstels en de accessoires maken dit mogelijk. Dit is niet het belangrijkste. Iedere Sonicare heeft een Lithium-Ion accu. Poetsstanden zijn ook een belangrijk onderdeel van de Sonicare’s. Kies hierbij de juiste Philips Sonicare opzetborstel om succesvol te poetsen.

Persoonlijk advies over elektrische tandenborstels bij Tandenborstel.com

Op zoek naar een goedkope elektrische tandenborstel, maar komt u er niet helemaal uit? Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mail adres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u al een leuke elektrische tandenborstel aanbieding gevonden? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist