EXTRA DRUKTE
Houdt u er rekening mee dat pakketjes momenteel iets vertraagd zijn i.v.m. extreme drukte. Pakketjes kunnen mogelijk wat later bezorgd worden. Hartelijk bedankt voor uw geduld.

UltraDex Daily Oral Rinse Unflavoured Mondwater - 500 ml

Niet meer verkrijgbaar

Dit product maakt geen deel meer uit van ons assortiment. Neem eens een kijkje in de categorie Zonder smaak voor een goed alternatief.

Zonder smaak

  • Als eerste uw reservering in huis
  • Gratis verzending boven € 35,00
  • Kopen bij dé tandenborstelexpert
  • Ophalen bij een PostNL afhaalpunt
  • 2 jaar garantie op uw tandenborstel
  • Klanten geven ons een 9,5
Betaal veilig met AfterPay, PayPal, IDeal, Mastercard, PIN, Bancontact en VISA

Productgegevens

Deze klinisch bewezen UltraDex Daily Oral Rinse Original is ontwikkeld en aanbevolen door tandheelkundige professionals. Het mondwater zorgt voor weer een frisse adem gedurende 12 uur lang! Het is vrij van alcohol en chloorhexidine. Ideaal voor mensen die niet van een muntsmaak houden of geen muntsmaak kunnen verdragen door bijvoorbeeld een chemokuur.

Alcoholvrij mondwater zonder smaak

Lang werd gedacht dat alcohol goed was om de mond mee te spoelen, want het dood immers de bacteriën. Echter droogt het de mondholte uit. Daarom raden wij dit mondwater aan; het is vrij van alcohol.

Daarnaast is het mondwater ook vrij van chloorhexidine en kunstmatige kleurstoffen, waardoor de tandpasta ook geschikt is voor veganisten.

UltraDex Daily Oral Rinse mondwater bevat fluoride

De UltraDex mondspoeling bevat fluoride (230 ppm F). Fluoride zorgt ervoor dat gaatjes tegengegaan worden. Het maakt de tanden harder en steviger, doordat de fluor in het tandglazuur terechtkomt. Hierdoor wordt het minder vatbaar voor zuur.

Daarnaast beschermt UltraDex mondspoeling uw tanden en tandvlees door schadelijke bacteriën te remmen. Het herstelt de natuurlijke witheid van uw tanden door dagelijkse vlekken voorzichtig weg te nemen. Het Daily Oral Rinse mondwater is zonder smaak, maar er wordt een apart zakje bij geleverd met muntsmaak zodat u er zelf eventueel een smaak aan kunt toevoegen. Het mondwater heeft geen smaak nodig, omdat deze formule de mondgeur niet maskeert, maar juist elimineert.

Hoe gebruikt u de mondspoeling?

Neem 15 ml (ongeveer 1 dopje) van het mondwater en spoel uw mond gedurende 30 seconden. Vervolgens uitspuwen, niet doorslikken en niet naspoelen met water. Doe dit tweemaal per dag.

Wilt u het smaakje toevoegen? Bij het mondwater wordt een los zakje met pepermuntsmaak toegevoegd. Voeg het zakje toe aan de volle fles, zorg dat deze goed wordt gemengd en schud voor elk gebruik.

Inhoud van de verpakking

  • 1x UltraDex Daily Oral Rinse Unflavoured Mondwater - 500 ml
  • 1x Zakje met pepermuntsmaak (toevoegen naar smaak)

Eigenschappen

Artikelnummer:
5364
Merk:
UltraDEX
Inhoud verpakking:
  • 500 ml
Levertijd:
Niet meer verkrijgbaar

Geschikte accessoires

Geschikte accessoires