Product filters Product filters

Oral-B opzetborstels155 artikelen

Opzetstukjes voor uw Oral-B elektrische tandenborstel of monddouche vindt u bij ons. U kunt een Oral-B opzetstukje het beste iedere 10 tot 12 weken vervangen, voordat bacteriën zich op gaan hopen. 

Welke Oral-B opzetborstel kiest u?

Een beetje hulp bij het maken van de beste keuze.

Start keuzehulp

Oral-B opzetborstels

U bent bij Tandenborstel.com aan het juiste adres voor een aanbieding van Oral-B opzetborstels. Oral-B staat bekend om het streven naar professionele producten. Zij wegen precies af wat er nodig is om voor ieder gebit een reinigingsinstrument te maken. Alle Oral-B opzetborstels zorgen voor een ander resultaat. 

De bekende ronde Oral-B borstels

U komt ze overal wel tegen. De ronde Oral-B opzetborstels. Er wordt volop mee geadverteerd en dat is niet voor niks. Het grote voordeel van het poetsen met een ronde borstelkop, is dat hij alle ruimtes in de mond kan bereiken. De ronde opzetborstels passen allemaal op de Oral-B elektrische tandenborstels.

Voor ieder gebit bestaat er een opzetborstel. Heeft u gevoelige tanden? Ga dan voor de Sensitive of de Sensi UltraThin opzetborstel. Wilt u een effectieve tandplakverwijdering. Dan is de Cross Action opzetborstel iets voor u. Wilt u dat het gebit gepolijst wordt net al bij de tandarts. Dan is de 3D-White borstel iets om over na te denken.  

Er zijn nog meer keuzes. Struin de Oral-B opzetborstels pagina af om te ontdekken welke er het beste bij u past! 

Poetsen met een langwerpige Oral-B opzetborstel

Er bestaan een aantal langwerpige opzetborstels van Oral-B. Een van deze Oral-B opzetstukjes hoort bij de normale elektrische tandenborstels. Dit is de Oral-B TriZone opzetborstel. Oral-B heeft hem langwerpig gemaakt, om de liefhebbers van het poetsen met handtandenborstel tevreden te stellen. Hij poetst namelijk precies hetzelfde, maar dan met de voordelen van elektrisch poetsen.

De overige langwerpige opzetborstels zijn de Pulsonic Complete opzetborstels. Deze zijn niet voor de normale Oral-B elektrische tandenborstels, maar voor de Pulsonic tandenborstels van Oral-B. Dit zijn sonische tandenborstels. De enige in het assortiment van Oral-B.

Oral-B opzetstuk voor uw Oral-B monddouche

Oral-B is niet alleen een leider in elektrische tandenborstels en opzetborstels voor de tandenborstel. Ze hebben ook Oral-B monddouches. Om een monddouche te kunnen gebruiken, heeft u hier ook opzetstukken voor nodig. 

De Waterjet opzetspuitstukken gebruikt u met de MD16. Een Waterjet opzetstuk spuit alleen water. De Oxyjet opzetspuitstukken gebruikt u met de MD20. Een Oxyjet opzetspuitstuk spuit water in combinatie met bubbels. 

Opzetborstels Oral-B op tijd vervangen

Het is belangrijk dat u de een Oral-B opzetborstel na 10 tot 12 weken (rond 3 maanden) vervangt, omdat bacteriën zich op gaan hopen. De borstelharen worden minder stug, waardoor het gebruik van de opzetborstel geen nut meer heeft. 

Persoonlijk advies over Oral-B bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mail adres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist