Categorieën Categorieën

Product filters Product filters

Thermometers10 artikelen

Soms is het belangrijk om regelmatig uw lichaamstemperatuur te meten, of dat van uw kind of partner. Redenen hiervoor kunnen natuurlijk uiteenlopen van griepklachten, medicijngebruik of gewoon op advies van de huisarts. Het laatste wat u dan wilt, is onzekerheid over de meting.

Vertrouw daarom op de betrouwbaarheid van een Braun Thermometer. Een koortsthermometer van Braun is kwalitatief zeer hoogwaardig, en toont u snel een nauwkeurige meting. Vindt op onze website uw nieuwe Braun Thermometer, er is altijd wel een passende aanbieding.

Braun ThermoScan Oorthermometer

Gebleken is, dat het oor een zeer nauwkeurig punt is om de lichaamstemperatuur te meten. U kunt er dan ook van uit gaan dat een meting via het oor duidelijk aangeeft of er sprake van verhoging, oftewel koorts, is. De Braun ThermoScan thermometers zijn er in verschillende uitvoeringen. Van eenvoudige tot zeer uitgebreide apparaten die meerdere temperatuurmetingen kunnen onthouden. Handig wanneer u voor meerdere dagen achtereen moet bijhouden wat uw lichaamstemperatuur is.

Er zijn 3 populaire ThermoScan modellen, hieronder leest u kort de verschillen

Thermoscan 3

Een simpele uitvoering die doet wat hij moet doen: temperatuur meten. Deze thermometer is zeer gebruiksvriendelijk en geeft door middel van pieptonen aan of er sprake is van temperatuursverhoging

Thermoscan 5

Een nauwkeurige oorthermometer die de laatste meting kan terugroepen en helpt u tijdens het meten met licht -en geluidssignalen

Thermoscan 7

De meest uitgebreide oorthermometer van Braun. De thermometer geeft op zijn kleurendisplay direct aan of de gemeten temperatuur zorgelijk is binnen een bepaalde leeftijdsgroep. 

Braun No Touch voorhoofdthermometer

Soms is het beter om zo min mogelijk contact te hebben met een ziek persoon, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een besmettelijk virus. Braun heeft hiervoor de NO Touch Voorhoofdthermometer ontwikkeld. Met een voorhoofdthermometer kunt u iemands temperatuur opmeten, zonder de persoon aan te raken.

Braun Lensfilters om hygiënisch te meten met uw Braun koortsthermometer

Hygiëne is een belangrijke factor bij het meten van de lichaamstemperatuur. U wilt natuurlijk eventuele kruisbesmetting voorkomen. Gebruik daarom bij elke meting met een oorthermometer, een nieuw lenskapje. Een lenskapje, ook wel lensfilter genoemd, beschermt het de meetsensor en laat u hygiënisch te werk gaan.

Persoonlijk advies over Braun Thermoscan Thermometers bij Tandenborstel.com

De keuze is groots en daarom staan wij altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Er is altijd wel Braun Thermometer die u aan gaat spreken. Bel ons op nummer +31 (0) 88 - 52 51 500 of mail ons via het e-mail adres klantenservice@tandenborstel.com.

Heeft u de keuze voor uzelf al gemaakt? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Voor 15:00 uur besteld op een werkdag, is de volgende dag in huis!

Gratis verzending Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België
Snelle levering Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Garantie 2 jaar garantie op alle elektrische tandenborstels
14 jaar ervaring Wij scoren een 9.4 bij Kieskeurig.nl, Kiyoh en Beslist