Braun Thermoscan LF40 - Navulset Lensfilters - 40 stuks - 2xPC20

Niet meer verkrijgbaar

Helaas is dit product niet meer verkrijgbaar binnen ons assortiment.

Hieronder vindt u een goed alternatief:

Thermoscan Navulset Lensfilters voor Braun - 40 stuks

  • Als eerste uw reservering in huis
  • Gratis verzending boven € 45,00
  • Kopen bij dé tandenborstelexpert
  • Ophalen bij een PostNL afhaalpunt
  • 2 jaar garantie op uw tandenborstel
  • Klanten geven ons een 9,5
Betaal veilig met AfterPay, PayPal, IDeal, Mastercard, PIN, Bancontact en VISA

Productgegevens

De Braun ThermoScan LF40 Lensfilters zijn hoesjes geschikt voor elke Braun Thermoscan oorthermometer. Een lensfilter gebruikt u voor de hygiëne van uw thermoscan. Dit is om kruisbesmetting te voorkomen. Bij kruisbesmetting komen er bacteriën die u ziek maken van het ene product op het andere terecht. Om dit te vermijden gebruikt u de Braun ThemoScan Lensfilters.

Waarom temperatuur meten via het oor?

Het doel van een Braun oorthermometer is het opnemen van de kerntemperatuur van het lichaam. De temperatuur in het oor geeft een specifieke indicatie van de temperatuur, omdat het trommelvlies de bloedtoevoer deelt met het centrum van de temperatuurregeling in de hersenen. Oftewel, u kunt het beste de temperatuur meten via uw oor.

Temperatuur meten met de Braun ThermoScan Lensfilters

De Braun ThermoScan meet via de infrarode warmte die wordt afgegeven door het trommelvlies en het omringende weefsel. Om zo nauwkeurig mogelijk te kunnen meten en temperatuurverschillen te voorkomen, wordt de sensor op een temperatuur gebracht die dicht bij de lichaamstemperatuur van het menselijk lichaam ligt. Wanneer u de Braun ThermoScan in het oor plaatst, meet deze continue de warmte.

Om deze meting zo nauwkeurig mogelijk te doen heeft u elke keer een nieuwe, schone lensfilter nodig. Wanneer u de thermometer hoesjes niet vervangt, is het mogelijk dat de temperatuur niet correct gemeten wordt doordat er bijvoorbeeld vuil (zoals oorsmeer) aan kan blijven zitten.

Braun LF40 = 2x Braun PC20

Braun heeft een standaard type lensfilter voor de infrarood thermometers. Elke lensfilter past dus op elk model van de Braun infrarode ThermoScan’s. Het getal in het modelnummer staat voor het aantal stuks in de verpakking. In dit geval krijgt u bij ‘LF40’ dus 40 stuks in totaal. (2x Braun LF20).

Hoe gebruikt u de Braun oorthermometer hoesjes?

U maakt het doosje van de Braun LF40 lensfilters open aan de kant waar dit staat aangegeven op de verpakking. U pakt de Braun ThermoScan en stopt het uiteinde (gedeelte dat u ook in uw oor stopt) in de Braun lensfilter uit het doosje. Deze klikt vast. Wanneer u de temperatuur heeft gemeten kunt u op het knopje van uw Braun ThermoScan klikken waarmee de filter wordt verwijderd. Gooi de gebruikte lensfilter weg.

Inhoud van de verpakking

  • 2x Braun ThermoScan LF20 Lensfilters (totaal 40 stuks) 2xPC20

Eigenschappen

Artikelnummer:
7019
Merk:
Braun
Prijs:
  • € 0 - € 30
Levertijd:
Niet meer verkrijgbaar

Geschikte accessoires

Geschikte accessoires