Cookiemelding
Tandenborstel.com gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Reviews

9.4 4.129 reviews

Tandenborstel.com 0885251500 Heusdensebaan 50, 5061PS, Oisterwijk €€
Door Stéphanie
Geplaatst op 3-7-2022
Mooie producten, netjes verpakt en snel bezorgd.

Snel en netjes bezorgd

Mooie producten, netjes verpakt en snel bezorgd.

Door BJ
Geplaatst op 2-7-2022
Doen wat er gedaan moet worden, niets op aan te merken

Snelle levering van de bestelde artikelen

Doen wat er gedaan moet worden, niets op aan te merken

Door Alain
Geplaatst op 2-7-2022
Snelle levering en uitstekende prijs.

Super

Snelle levering en uitstekende prijs.

Door Peter
Geplaatst op 2-7-2022
Duidelijk site, prijs goed en snelle levering.

Top!!

Duidelijk site, prijs goed en snelle levering.

Door BEN
Geplaatst op 2-7-2022
ik bestel wel vaker wat. Tot nu toe klopt het altijd. DHL als bezorger vind ik geen succes.

tandenborstel.com levert wat je bestelt.

ik bestel wel vaker wat. Tot nu toe klopt het altijd. DHL als bezorger vind ik geen succes.

Door J.j.Vermeegen
Geplaatst op 2-7-2022
Service zoals het hoort. Leuke bedank attentie.

Prima service

Service zoals het hoort. Leuke bedank attentie.

Door Y
Geplaatst op 1-7-2022
Kwaliteit voor minder geld en een Snelle levering!

Top!

Kwaliteit voor minder geld en een Snelle levering!

Door Han
Geplaatst op 1-7-2022
Eerst te laat aan PostNL aangeboden en daarna maakte PostNL er een zootje van...

bezorgd toen we er niet waren en 3 dagen na aangegeven tijd. Eerder kozen we niet.

Eerst te laat aan PostNL aangeboden en daarna maakte PostNL er een zootje van...

Door Lida
Geplaatst op 1-7-2022
Altijd (!) vriendelijke mensen aan de telefoon, en snelle reparaties en duidelijke communicatie!

Een gemeende glimlach!

Altijd (!) vriendelijke mensen aan de telefoon, en snelle reparaties en duidelijke communicatie!

Door Hans
Geplaatst op 1-7-2022
Snelle levering. Duidelijke en overzichtelijke website

Super

Snelle levering. Duidelijke en overzichtelijke website

Door Peter
Geplaatst op 29-6-2022
Professionele, perfecte service!

Perfecte service!

Professionele, perfecte service!

Door Walter
Geplaatst op 28-6-2022
Duidelijke site, snelle levering, goed prijs kwaliteitverhouding

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site, snelle levering, goed prijs kwaliteitverhouding

Door Bert
Geplaatst op 28-6-2022
Prima ,snelle levering.

Snelle levering.

Prima ,snelle levering.

Door Maarten des Bouvrie
Geplaatst op 28-6-2022
Vrijdagavond aangevraagd en pas dinsdagmiddag bezorgd. Het vragen om deze review was zelfs eerder dan de ontvangst van het pakketje.

Trage bezorging

Vrijdagavond aangevraagd en pas dinsdagmiddag bezorgd. Het vragen om deze review was zelfs eerder dan de ontvangst van het pakketje.

Door christiaan
Geplaatst op 27-6-2022
De ragers en opzetborsteltjes werden enorm snel bezorgd.

nog sneller dan beloofd

De ragers en opzetborsteltjes werden enorm snel bezorgd.

Door Peter
Geplaatst op 27-6-2022
Een overzichtelijke website met een duidelijke beschrijving van de producten tegen een scherpe prijs. Bestellen gaat eenvoudig en het versturen gaat zoals aangegeven.

Duidelijke site vlotte levering scherpe prijs

Een overzichtelijke website met een duidelijke beschrijving van de producten tegen een scherpe prijs. Bestellen gaat eenvoudig en het versturen gaat zoals aangegeven.

Door Petra
Geplaatst op 27-6-2022
idem

Heldere site, snelle verzending en strakke (geautomatiseerde) communicatie

idem

Door Sjanie
Geplaatst op 27-6-2022
Binnen enkele klikken heb ik de volgende dag een tandenborstel van goede kwaliteit in huis gekregen. Makkelijk bestellen en duidelijke website.

Snel voorzien van een nieuwe tandenborstel!

Binnen enkele klikken heb ik de volgende dag een tandenborstel van goede kwaliteit in huis gekregen. Makkelijk bestellen en duidelijke website.

Door van der 'P'
Geplaatst op 26-6-2022
Zoals het hoort. Heb alleen een hekel aan bedrijven die steevast goed gevonden willen worden, en je telkens een beoordeling sturen. Dat gebeurt mij ook niet bij een fysieke winkel, dat de verkoper mij vraagt om mijn mening in zijn winkel. Niet bij de Jumbo, Kruidvat, Jan Linders, Automaterialenzaak, niet in de kroeg, enz. En daarom 'maar' een 9

Zoals het hoort

Zoals het hoort. Heb alleen een hekel aan bedrijven die steevast goed gevonden willen worden, en je telkens een beoordeling sturen. Dat gebeurt mij ook niet bij een fysieke winkel, dat de verkoper mij vraagt om mijn mening in zijn winkel. Niet bij de Jumbo, Kruidvat, Jan Linders, Automaterialenzaak, niet in de kroeg, enz. En daarom 'maar' een 9

Door Bozenna
Geplaatst op 26-6-2022
In korte tijd heb ik besteld product gekregen.Tevreden met levering

Snel toegestuurd

In korte tijd heb ik besteld product gekregen.Tevreden met levering

Door Renee
Geplaatst op 26-6-2022
Topbedrijf

Goed product, snelle levering

Topbedrijf

Door Marianne
Geplaatst op 25-6-2022
Snelle levering, alles in orde

Prima

Snelle levering, alles in orde

Door Patrick Weening
Geplaatst op 24-6-2022
Prima. Snelle levering, goed informatief begeleid.

Prima. Snelle levering, goed informatief begeleid.

Prima. Snelle levering, goed informatief begeleid.

Door Swier
Geplaatst op 24-6-2022
Heel tevreden over de snelle levering van de borsteltjes. Goede prijs ook!

Snel en goed geleverd.

Heel tevreden over de snelle levering van de borsteltjes. Goede prijs ook!

Door Jo
Geplaatst op 24-6-2022
Product was goed en de levering volgens adspraak

Goed, goedkoop en snel

Product was goed en de levering volgens adspraak