Cookiemelding
Tandenborstel.com gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Reviews

9.4 4.294 reviews

Tandenborstel.com 0885251500 Heusdensebaan 50, 5061PS, Oisterwijk €€
Door Jacq
Geplaatst op 27-9-2022
Ondanks het ontbreken van een Nederlandse handleiding voldoet de tandenborstel -na enkele dagen gebruik - goed.

goed !

Ondanks het ontbreken van een Nederlandse handleiding voldoet de tandenborstel -na enkele dagen gebruik - goed.

Door Marielle
Geplaatst op 26-9-2022
snelle levering en scherpe prijzen.

ruime keuze en scherpe prijzen

snelle levering en scherpe prijzen.

Door Ellen
Geplaatst op 24-9-2022
Na mijn bezoek aan de mondhygiëniste ging ik op zoek naar een elektrische tandenborstel en ragertjes. Ik vond hier een ruime keuze tegen goeie prijzen. De volgende dag in huis, dus zeer tevreden!

Veel keuze en snel geleverd

Na mijn bezoek aan de mondhygiëniste ging ik op zoek naar een elektrische tandenborstel en ragertjes. Ik vond hier een ruime keuze tegen goeie prijzen. De volgende dag in huis, dus zeer tevreden!

Door Eddy
Geplaatst op 24-9-2022
Vlotte overzichtelijke webwinkel , razendsnelle service en fantastische prijzen , wat wil je nog meer .

Geweldig !

Vlotte overzichtelijke webwinkel , razendsnelle service en fantastische prijzen , wat wil je nog meer .

Door WYBO CAMILLE
Geplaatst op 23-9-2022
DE LEVERING WAS PERFEKT

FANTSTISCH

DE LEVERING WAS PERFEKT

Door Ko
Geplaatst op 20-9-2022
Producten die door de tandarts worst geadviseerd zij n aanwezig. Snelle en keurig verzorgde levering.

Ruime keuze aan producten voor een stralend schoon gebit

Producten die door de tandarts worst geadviseerd zij n aanwezig. Snelle en keurig verzorgde levering.

Door Sylvia
Geplaatst op 20-9-2022
De producten/ accessoires voor mijn monddouche zijn uitstekend. Bovendien zeer snelle levering.

Uitstekende producten.

De producten/ accessoires voor mijn monddouche zijn uitstekend. Bovendien zeer snelle levering.

Door Magda
Geplaatst op 20-9-2022
Zéér snelle, nette bezorging, mooie set elektrische tandenborstels van ORAL B, mijn eerste, maar zéker niet mijn laatste aankoop hier!!

Blij met mijn eerste aankoop bij tandenborstel.com

Zéér snelle, nette bezorging, mooie set elektrische tandenborstels van ORAL B, mijn eerste, maar zéker niet mijn laatste aankoop hier!!

Door AB
Geplaatst op 19-9-2022
Goeie site, prima communicatie, snelle verzending en prima prijzen

Goeie site

Goeie site, prima communicatie, snelle verzending en prima prijzen

Door Carien
Geplaatst op 18-9-2022
Prima service. Voor 15.00 uur besteld idd volgende dag in huis

Uitstekend

Prima service. Voor 15.00 uur besteld idd volgende dag in huis

Door Arnold
Geplaatst op 16-9-2022
nu verwacht ik ook geen moeilijkheden met het versturen van een aantal op zet borstels. Maar de communicatie gaat netjes

prima

nu verwacht ik ook geen moeilijkheden met het versturen van een aantal op zet borstels. Maar de communicatie gaat netjes

Door Pierre Van Sand
Geplaatst op 16-9-2022
Alles volgens de afspraken!

Correcte afwerking van de bestelling!

Alles volgens de afspraken!

Door Verzhiniya
Geplaatst op 16-9-2022
Ik vind gewoon goed, werkt prima.!

Gewoon goed

Ik vind gewoon goed, werkt prima.!

Door RVVUTR
Geplaatst op 14-9-2022
Zoals altijd een goede prijs en een snelle levering

Snelle levering

Zoals altijd een goede prijs en een snelle levering

Door Paula
Geplaatst op 14-9-2022
Heb mijn bestelling geplaatst en binnen twee dagen gekregen. Pakje was goed verpakt en de tandenborstel is prima.

Snel en goed

Heb mijn bestelling geplaatst en binnen twee dagen gekregen. Pakje was goed verpakt en de tandenborstel is prima.

Door Andrey Gureyev
Geplaatst op 14-9-2022
de Waterflosser geeft de vereiste waterdruk niet en het waterreservoir bloedt, bij terugkomst beweerde de afdeling kwaliteitscontrole dat het artikel naar behoren werkt, na een maand van wederzijdse claims, volledige terugbetaling verleend

Heel slecht Everbright TRAVIS Wireless Waterflosser

de Waterflosser geeft de vereiste waterdruk niet en het waterreservoir bloedt, bij terugkomst beweerde de afdeling kwaliteitscontrole dat het artikel naar behoren werkt, na een maand van wederzijdse claims, volledige terugbetaling verleend

Door Elizabeth
Geplaatst op 13-9-2022
Goede service en alles stipt op tijd geleverd.

Doet wat het beloofd.

Goede service en alles stipt op tijd geleverd.

Door Jan
Geplaatst op 12-9-2022
bestelling werd snel uitgevoerd

Zeer snelle service

bestelling werd snel uitgevoerd

Door C.H. Halderen
Geplaatst op 12-9-2022
n.v.t.

snelle en goede service

n.v.t.

Door Eddie Kouwenberg
Geplaatst op 12-9-2022
Zeer tevreden over alles,snelle levering

Helemaal goed

Zeer tevreden over alles,snelle levering

Door T.
Geplaatst op 12-9-2022
Goede producten en snelle service!

Top!

Goede producten en snelle service!

Door Ingrid
Geplaatst op 11-9-2022
Goed artikel voir een mooie orijs. Levering snel en stipt op tijd. Produkt werkt prima. Ben er zeer tevreden over

Top

Goed artikel voir een mooie orijs. Levering snel en stipt op tijd. Produkt werkt prima. Ben er zeer tevreden over

Door Frank
Geplaatst op 10-9-2022
Zie boven

Efficiënt, snel en uitstekende prijs - kwaliteit verhouding

Zie boven

Door Jorine
Geplaatst op 10-9-2022
Goede webshop met leuke aanbiedingen en snelle levering

Goede webshop

Goede webshop met leuke aanbiedingen en snelle levering

Door Linda
Geplaatst op 9-9-2022
Wederom weer keurig op tijd in een nette brievenbusdoos afgeleverd. Nette prijzen ook.

Top

Wederom weer keurig op tijd in een nette brievenbusdoos afgeleverd. Nette prijzen ook.